Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Mart 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Ghost of Tsushima Director's Cut

Ghost of Tsushima Director's Cut

Ghost of Tsushima Director's Cut'ta mevcut olan bu genişleme, karakteriniz Jin'in bir Moğol varlığının söylentilerini duyunca keşfetmeye gideceği bir ada olan İki adasıdır. 
İki adası yerel halkın, samuray lordlarına güvenmediği ya da saygı göstermediği bir yer. Adalılar tüm samuraylardan ve özellikle Sakai klanından nefret ediyor.

Oyunda Jin, Kartal adında bir kadının önderlik ettiği bir grup Moğol'un, İki Adası'ndan Tsushima'yı işgal etmeyi planladığını keşfeder. İstilayı durdurmaya çalışmak isteyen Jin, İki adasına gider. Ayrıca İki Adası, Jin için büyük önem taşıyan babasının da öldüğü yer idi. Ada, hikayesinin gizemiyle birlikte Jin'i geçmişiyle yüzleşmesini de anlatıyor.

Bu genişlemede çok sayıda Moğol kampına sızacaksınız, insanları ve hayvanları takip etmek için ayak izlerini takip edecek ve büyük ölçekli savaşlar için açık alanlardan geçeceksiniz. 
Keşfedilecek yeni ve kesinlikle muhteşem olan bu adada sizi daha fazla düşünmeye zorlayan düşmanlarla karşılaşacaksınız. Ghost of Tsushima Director's Cut, Sucker Punch'ın yaptığı çarpıcı dünyayı tekrar ziyaret etme fırsatı olabilir.

Editör: Onur Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık