Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Mart 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

EA SPORTS FIFA Online 4, Türkiye’de!

EA SPORTS FIFA Online 4, Türkiye’de!

Tamamen Türkçeleştirilen oyunda, maç anlatımları tüm oyuncuların beğendiği Murat Kosova & Nebil Evren ikilisi tarafından yapılıyor.

Murat Kosova ses kayıt aşamasındaki süreci, sahne arkası videosunda; “Amacımız, özel ve özgün futbol atmosferini evinize getirmekti, umarım başarmışızdır” olarak yorumluyor.

Aynı videoda Nebil Evren, “Ben seslendirirken çok eğlendim, eminim sizler de oynarken çok eğleneceksiniz”, şeklinde süreç hakkında yorumlarını ekliyor.

Türkiye’deki oyuncular halihazırda bir çok moda erişime sahipler:

1v1 Dereceli Maçlar;

Teknik Direktörlük Modu;

Lig Maçları;

Arkadaşlarla oynamak için özel maçlar.

Oyunun açılış versiyonunda oyun içi kulüpler ve farklı klasmanlardan futbolcular bulunuyor. Bunlar;

Live; aktif olarak futbol oynayan futbolcular ve şu anki kulüpleri

Club Heroes; Maksimum genel puanları 98 olan en ünlü 200 futbolcuyu

World Hero Debut; Oynadıkları milli takımlarındaki ilk maçlarında mükemmel performans ortaya koymuş veya Dünya Şampiyonasında harika performans sergilemiş aktif ve geçmiş yıldızları

Turkish Club Stars; Türkiye’de aktif olarak futbol oynayan 60 ünlü futbolcuyu, içerir.

Daha fazla içerik ve oyun modu ileride açıklanacak.

Ayrıca 101XP firması, yerel fiziksel sunucuların, tüm Türkiye’den maksimum sayıda oyuncu için rahat bağlantı sağlayacağını belirtti.

EA SPORTS™ FIFA Online 4, ücretsiz olarak indirmek için tıklayınız.

Lansman hakkında daha fazla bilgiye InstagramFacebook ve YouTube kanalları üzerinden ulaşabilirsiniz.  FIFA Online 4’ü sosyal medyada takip ederek, gelecek güncellemeler hakkında bilgiyi ilk öğrenenlerden olabilirsiniz ve eğer daha da fazlasını merak ediyorsanız resmi Discord sunucusuna katılabilirsiniz.

101XP Hakkında

101XP, A.B.D. ve Avrupa’da faaliyet gösteren enternasyonal yayıncı bir firma olmanın yanısıra, geniş bir spektrumda online oyunları hizmete sunan yenilikçi bir oyun platformunun da geliştiricisidir. 101XP, Facebook,Steam, Google Play, Apple iOS ve diğer büyük platformlarda çok sayıda oyun yayınlamıştır. Resmi websitesi için tıklayınız.

Electronic Arts Hakkında

Electronic Arts (NASDAQ: EA), dijital interaktif eğlencede dünya lideridir. Şirket, internete bağlı konsollar, mobil cihazlar ve kişisel bilgisayarlar için oyunlar, içerik ve çevrimiçi hizmetler geliştirir ve sunar.

2021 mali yılında EA, 5.6 milyar dolarlık GAAP net geliri açıkladı. Merkezi Kaliforniya, Redwood City'de bulunan EA, EA SPORTS™ FIFA, Battlefield™, Apex Legends™, The Sims™, Madden NFL, Need for Speed™, Titanfall™ ve F1™ gibi eleştirmenlerce beğenilen, yüksek kaliteli markalardan oluşan portföyüyle tanınmaktadır. EA hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık