Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

18 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beklenen Oyun: Elden Ring

Beklenen Oyun: Elden Ring

Souls tarzı bir oyun olan Elden Ring E3 2019’da tanıtılmıştı. Elden Ring oyununda ve hikayesinde Dark Souls’un yaratıcı ismi Hidetaka Miyazaki ve Game of Thrones’un yaratıcı ismi George R.R. Martin yer alıyor.

George R.R. Martin’in yarattığı oyunda yine karanlık ve acımasız bir atmosfer bizi bekliyor olacak. Bu kapkaranlık dünyada anlatıcının dediğine göre yıldızları bile kontrol edebilen, hayat verme gücüne sahip olan bir yüzük var ve ismi tahmin edebileceğiniz üzere Elden Ring. Sonrasında bu yüzük biri ya da bir şey tarafından yok ediliyor ve dünya felakete sürükleniyor.  Oyun açıklamasında, sözlerini “Gökyüzüne bakın. Yanıyor.” şeklinde ifade ediyor.

Elden Ring adındaki materyal, dünyayı dünya yapan sihirli bir konsept. Sonrasında da hikayesinde bahsi geçen Elden Ring parçalanıyor ve bu durum dünyayı etkiliyor.

Oyun içeriğinde, diğer benzer türlerine fark olarak at binme özelliği de getirilmiş ve oyunda bizi daha büyük bir açık dünya beklemekte.

Oyun PC, Xbox One ve Playstation 4 platformlarına çıkacak.

Çıkış tarihi 2022.

 

Editör: Onur Baştuğ

Beğendim 1 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık