YouTube keşif modu ile bir yeniliğe daha imza attı

YouTube Keşif Özelliği sayesinde yeni ve kullanıcıya uygun tüm videoları sunuyor. Bu özellik sayesinde hep benzer konulara ait videoları bulmak dışında farklı ama çok ta benzer olmayan kişiye yakın tavsiyelerde…

Beşiktaş Medya Grup

Şu an test aşamasında olan özellik iPhone kullanıcılarının sadece %1'i üzerinde deneniyor. Eğer proje başarılı olursa bu özelliği masaüstü, iOS ve Android sürümlerinde görmeyi bekleyebiliriz.

Cep telefonlarınızda sıkça kullandığınız YouTube uygulamasına entegre olacak olan “Keşif Sekmesi” sayesinde aradığınız yep yeni video ve size en uygun kanalları keşfetmek kolay olacağa benziyor. You Tube sahip olduğu algoritma sayesinde istediğiniz içeriklere göre tavsiyelerde bulunuyor ancak bu durum sürekli benzer konularla ilgili oluyor. Bunun farkında olan YouTube kurucuları platformun kendi kanalı olan Creator Insider’da Tom Leung aracılığıyla Keşif sekmesini duyurdu. Bu sayede hep benzer konulara ait videoları bulmak dışında farklı ama çok ta benzer olmayan kişiye yakın tavsiyelerde bulunacak.