Xbox Series X 2020'nin sonlarında Türkiye'de

Microsoft'un merakla beklenen konsolu ve de en güçlü PC'lerle yarışabilecek olan Xbox Series X yıl sonlarına doğru çıkacak.

Beşiktaş Medya Grup

Yıl sonunda çıkacak olan Xbox Series X konsolu, güçlü temeller üzerine inşa edilmiş ve zaten PC pazarının üst ucunu zorlayan geleceğe dönük bir konsol. SSD depolamanın avantajlarıyla eşleştirilen Xbox Series X, yeni nesil konsollar için umut verici bir temel oluşturuyor. Rakibi Playstation 5'den teknik özellikler açısından da dah güçlü bir konsol. Xbox Series X'in 2020 tatil sezonunda piyasaya sürülmesi planlanıyor ve fiyatlandırma hala doğrulanacak.Ayrıca ekstra ssd yükseltme opsiyonu da olacak olan konsola daha fazla oyun yükleme şansınız da bulunuyor.

Xbox X Serisi özel bir CPU kullanıyor, bu nedenle PC'de doğrudan bir eşdeğeri de yok. Bununla birlikte, özellikler açısından en yakın olanı, 3,6 GHz'de (taban) 4,4 GHz'e (maksimum artış) saatlenen 8 çekirdek ve 16 iş parçacığı içeren Ryzen 7 3700X (300 $ CPU). Oyun için en iyi CPU'lardan biri, ancak Intel'in Core i7-9700K ile aynı seviyede değil.