Oyun tutkunlarının aradığı her şey OverGame’de!

Oyun tutkunlarının aradığı ve hatta aradığından da fazlasının olduğu OverGame’de yok yok. En son çıkan oyunlar, oyun konsolları, süper kahramanların ve diğer film ve dizilerdeki karakterlerin üç boyutlu figürleri ve…

Beşiktaş Medya Grup

En güzel oyunları orijinal olarak getiren OverGame, hem oyuncular hem de koleksiyonerler için harikalar diyarı. Playstation 4, Playstation VR, PC, Nintendo Switch’te en son çıkan oyunlar Türkiye’de ilk önce OverGame’de. Ayrıca, oyun konsolları ve donanımları ile ilgili tüm ürünlerinde bulunduğu bu mağazada, oyunlarınızın ve eski konsollarınızın da geri dönüşümü yapılıyor.

Öte yandan, mağazanın içerisinde kurulu olan PS4 oyun konsolundan pek çok oyunu almadan önce demosunu oynayarak deneyimleyebiliyorsunuz.

Sevdiğiniz kahramanlar OverGame’de sizi bekliyor

Oyun karakterleri, fantastik film ve dizilerdeki karakterlerin çeşitli 3 boyutlu figürleri OverGame’de. Pop figür, aksiyon figürleri, heykeller, replikalar, yaşam alanınızda kullanabileceğiniz sevdiğiniz karakterlerle, filmlerle ya da oyunlarla ilgili ev aksesuarları, giysiler, kişisel aksesuarlarda bu mağazada koleksiyonerleri bekliyor.

Haftada bir kez OverGame’e uğramadan olmaz

Çok sevdiğim ve genelde haftada bir kez uğradığım OverGame’in Kanyon’da bulunan mağazasından geçen hafta FIFA 19 ve bu haftada yeni çıkan Assassin's Creed Odyssey aldım.