Apple Store açılış tarihi için üst düzey açıklama geldi

Apple Store açılış tarihi için Apple perakende satış ve insan ilişkileri başkan yardımcısı Deidre O’Brien’den açıklama geldi.

Beşiktaş Medya Grup

Apple çalışanlarına seslenen O’Brien, mağazalar için önemli bir duyuru yaptı. ShiftDelete.Net'in haberine göre, geçtiğimiz mart ayı içinde, corona virüs tedbirleri kapsamında mağazaların kapatılmasına karar verilmişti. Dünyanın birçok ülkesinde hastalıkla mücadele olumlu seyrettiğinden, mağazaların tekrar açılması gündeme geldi.

Apple Store açılış tarihi için açıklama var

O’Brien, haftalık olarak çalışanlar için hazırlanan videoda, açılış ile ilgili bazı bilgiler verdi. Bloomberg’in aktardığına göre, başkan yardımcısı “Her konumdaki sağlık durumunu analiz etmeye devam ediyoruz. Beklentim mayıs ayı içinde birçok mağazayı kullanıcılara açacağımız yönünde.” dedi. Ancak hangi mağazaların açılacağına dair bir açıklama yapılmadı.

Tarih için de sadece ay ismi belirtildi. Mayıs ayının hangi gününde mağazaların açılacağına dair net bilgi verilmedi. Başkan yardımcısı aynı konuşmasında, Apple’ın içinde bulunduğumuz nisan ayının ilk günlerinde açmayı planlamış olduğu mağazalarına da dikkat çekti. Hatırlayacağınız gibi Güney Kore’da Apple mağazaları açılmış durumda.