Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ın kalesini 18'lik Emre Bilgin koruyacak

Beşiktaş'ın kalesini 18'lik Emre Bilgin koruyacak

Galatasaray derbisinde Ersin’in cezalı duruma düşmesi, Mert’in de sakat olması nedeniyle Beşiktaş ’ta cumartesi Hatay maçında kale 18 yaşındaki Emre Bilgin’e emanet olacak. Böylece kariyerinde ilk kez Süper Lig’de forma giyecek olan Emre, futbola Eylül 2013’te, 9 yaşındayken Bayrampaşa Demirspor’da başladıktan sonra Ekim 2014’te siyah beyazlılara transfer oldu.

Fanatik'ten edinilen bilgilere göre; Bayrampaşa Demirspor As başkanı Oğuzhan Oygu, Emre ile ilgili şunları söyledi;

"KALEYİ ALIRSA BIRAKMAZ"

“Çok iri bir çocuktu ancak dağınıktı. Fazla kalın olduğunu düşünüp, uzun kaslarını çalıştırmak için kulübümüzün yüzme takımına aldık. O dönem sudan korkuyordu. O korkusunu da yendi, epey yüzme çalıştıktan sonra inceldi. Yeterli seviyeye gelince önünü açmak için erkenden Beşiktaş’a verdik. Kaleyi alırsa asla bırakmaz.”

TARAFTARLAR ERSİN GİBİ EMRE'Yİ DE ALKIŞLAYACAK

Beşiktaş A Takım Kaleci Antrenörü Hakan Çalışkan genç kaleci için “Taraftarlar Ersin gibi Emre Bilgin’i de alkışlayacaklar. Özgüveni mükemmel. Kimsenin gözü arkada kalmasın. Ersin gibi Emre de çok yetenekli ve çalışkan” dedi.

BU SEZON U19'DA HİÇ GOL YEMEDİ

Beşiktaş Altyapı Koordinatörü Mehmet Ekşi ise Emre için “Ersin ile Emre uzun yıllar Milli Takım ve Beşiktaş kalesini korudu. Geçen yıl 11 maçın 6’sında gol yemedi. Bu sene 3 kez U19 oynadı hiç gol yemedi. Bire birlerde çok iyi refleksleri var. Hatay maçında tekniğini izleyeceğiz” dedi.

"YURT DIŞINDA KALECİ ARAMASINLAR"

Milli Takım antrenörü Şenol Ustaömer genç eldivenlerle ilgili olarak “Kimse yurt dışından kaleci aramasın, milli takım altyapısı olarak Türk gençlerini çok iyi yetiştiriyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık