Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

06 Mayıs 2024, Pazartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 39 ilçe belediye başkanı ile buluştu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 39 ilçe belediye başkanı ile buluştu!

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde başkanlık koltuğuna oturmaya hak kazanan 39 ilçenin belediye başkanı bugün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile buluştu. Edinilen bilgilere göre; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile İstanbul’un 39 ilçesinin belediye başkanı Feshane’de bulunan Artİstanbul’da buluştu. İmamoğlu görüşmeyi sosyal medya hesabından “birlikte ve uyum” mesajları ile duyurdu. Siyasi parti ayrımı yapmaksızın çalışmalarının sürdüreceklerini dile getiren İmamoğlu, bütün başkanlara başarı dileklerini iletti.

İBB Başkanının paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Bugün 39 ilçe belediye başkanımızla Artİstanbul Feshane’de bir araya geldik. Siyasi parti ayrımı yapmaksızın bütün ilçelerle uyumlu bir şekilde çalışacak ve güzel çalışmalara imza atacağız. Hepsine başarılar diliyorum.”

"Birlikte başarılı projelere imza atacağız"

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, buluşma hakkında yaptığı açıklamada, "Uyumlu bir çalışma kültürüyle İstanbul'un her köşesine hizmet etmek için Ekrem İmamoğlu Başkanımız önderliğinde ilçe belediye başkanlarımızla bir araya geldik.  Birlikte başarılı projelere imza atacağız." dedi.

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık