Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Türkçe Rap'in başarılı ismi Ceza, KüçükÇiftlik Park'ta!

Türkçe Rap'in başarılı ismi Ceza, KüçükÇiftlik Park'ta!

Şehrin eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park, 13 Ocak Cuma akşamı sahnesinde Türkçe Rap’in yıldızı Ceza’yı sevenleriyle buluşturacak! 2002 yılında ilk solo albümü “Med Cezir”i yayınlayan Ceza, ardından “Rapstar”, “Feyz Al”, “Yerli Plaka”, “Evin Delisi”, “Bomba Plak”, “Onuncu Köy” ve “Türk Marşı” isimli albüm ve single çalışmalarını yayınladı. “Türk Marşı” yayınlandığı ilk gün müzik listelerine 1 sıradan giriş yaparak müzik severler ve eleştirmenler tarafından tam not aldı. ABD’li efsanevi rap sanatçısı Tech N9ne’ın “All 6’s & 7’s” albümündeki “Worldwide Choppers” adlı parçada; Tech N9ne, Busta Rhymes, Twista ve Yelawolf gibi rap müziğin dünya genelinde önemli isimleri ile birlikte yer aldı ve yurt dışında da çeşitli konserler verdi. MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nde ödül alan ilk Türk sanatçı olan Ceza’nın Mastered for iTunes formatında olan albümü “Suspus” 13 parçadan oluştu. Suspus şarkısıyla NPR (Ulusal Halk Radyosu) tarafından açıklanan "2015'in En İyi Şarkıları" listesinde yer alan tek Türk müzisyen oldu.

URU organizasyonuyla KüçükÇiftlik Park’ın kışa özel olarak hazırlanan kapalı alanında gerçekleşecek konserin biletleri Passo'da!

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık