Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Temmuz 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Andrea Bocelli'den Beşiktaş'ta büyüleyici konser

Andrea Bocelli'den Beşiktaş'ta büyüleyici konser

 

Andrea Bocelli önceki akşam Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda sahne aldı. Edinilen bilgilere göre; Bocelli’ye İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası ve İstan bul Opera Korosu eşlik etti. Konseri izleyenler arasında siyaset, iş, cemiyet ve sanat dünyasından isimler vardı. Bocelli, imza gibi tanınan sesinin yumuşak ama güçlü tınısıyla İstanbullulara eşsiz bir müzik ziyafeti sundu. Türkiye’nin dört bir yanından bilet alan izleyicilere komşu ülkelerden gelen dinleyiciler de dahil oldu.

30 bin kişinin izlediği Bocelli, 5 kere bis yaparak seyircileri selamladı. Konserin sonunda ekrana Türkiye görüntüleri ve Türk bayrağı yansıyınca binlerce kişi de duygu dolu anlar yaşadı.

BWO Entertainment, CEO Event ve Dolmabahçe AŞ organizasyonuyla gerçekleştirilen konserde sanatçı, klasik aryaların yanı sıra albümlerindeki eserlere de yer verdi. Kariyeri boyunca 5 kez Grammy Ödülü'ne, 6 kez de Latin Grammy Ödülü'ne aday gösterilen Bocelli'ye konserde soprano Serena Gamberoni, kemanist Anastasiya Petrysak ve bariton Faik Mansuroğlu eşlik etti. Marcello Rota'nın şefliğini üstlendiği İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası ve İstanbul Opera Korosu da konserde yer aldı.

 

Angelica Gismondo ve Francesco Costa'nın dansçı olarak sahnede olduğu, iki bölümden oluşan konserde Giuseppe Verdi, Giacomo Puccini, Gioacchino Rossini ve Luigi Denza'nın arasında bulunduğu ünlü bestecilerin eserleri seslendirildi.

“Olağanüstü olacak, kendimi çok şanslı addediyorum”

Dünyanın en büyük tenorlarından biri olarak gösterilen Andrea Bocelli, 8 Haziran 2024’te Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda gerçekleştirdiği konseri öncesi, İstanbul’da basın mensuplarıyla bir araya geldi. Bocelli, konser için “Olağanüstü olacak, kendimi çok şanslı addediyorum” dedi. Feriye’de gerçekleşen basın toplantısında kendisine dünyanın içinden geçtiği sancılı ve şiddetli süreç de sorulunca Bocelli, “Savaş çok aptalca bir şey. Dünya üzerinde yaptıklarımız acı verici” dedikten sonra İsrail-Filistin çatışmalarının ışığında bu başlık üzerine birkaç cümle daha kurdu: “Ben bütün dinlere saygılıyım. Bir tanrı varsa, o hepimizin tanrısıBen sesimden feragat edebilirim, yeter ki barış tesis edilsin.”

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık