Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Mart 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Gazeteci İsmail Baştuğ CHP toplantısı çirkin siyasetçilere ağır cevap

Gazeteci İsmail Baştuğ CHP toplantısı çirkin siyasetçilere ağır cevap

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu gazetecilerle bir araya geldi. Kaftancıoğlu, daha çok yerel basının katıldığı toplantıda, yerel basının önemine değinerek; "Kent bilincini oluşturmak için çaba gösteriyoruz, bunu da birlikte yapabiliriz" dedi.
Geniş bir katılımın olduğu toplantıda, Canan Kaftancıoğlu'nun konuşmasının yanısıra basının temsilcileri de söz alarak birer konuşma yaptı. 
 

ismail baştuğ

Gazeteci İsmail Baştuğ çok önemli bir konuya parmak bastı


Beşiktaş Medya Grup Başkanı Gazeteci İsmail Baştuğ, Beşiktaş Gazetesi adına yaptığı konuşmada bir çok konuya detayları ile değindi. Seçim öncesi çıkartılan gazeteler ve reklam gazeteciliğine karşı olduklarını, basın kartı olmayan bir gün bile gazetede çalışmamış hatta belediyeçi, siyasetçi, müteahhid ve benzeri sektördeki kişilerin medya işine girerek başka amaçlar güttüğünü ve iş bitirmek için basın kanunu dışında hareket ederek bir dizi etik olmayan, sahtekarca işlere karıştığını söyledi. 

Gazeteci İsmail Baştuğ CHP toplantısında;
Belediyelerin bülten, gazete, görsel ve işitsel medya kurmasının da yanlış olduğunu, buraya harcanılan kaynakların yerel yönetimlerce kendi bölgelerindeki bağımsız gazetelere katkı sağlamak için kullanmasının basın özgürlüğü ve fikir hürriyeti ile halkın doğru haber alması acısından doğru olacağını belirtti.

Bir çok ulusal gazetede görev alan Türkiye Gazeteciler Cemiyeti üyesi basın kartı sahibi yılların deneyimli gazetecisi İsmail Baştuğ konu hakkında konuşmasında ve toplantıya katılan televizyon kanallarına da verdiği canlı demeçlerde önemli başlıkların altını çizdi.

Baştuğ ayrıca:
Bu türden bağımsız, şeffaf ve saydam biçimde ayrım gözetmeksizin gerçek gazeteci ve gazetecilerle yapılacak olan ortak çalışmalar sonucu bölgenin kültür hizmetine tarafsız bir anlayışla etkin bir katkı verileceğinin ve güvenilir bir habercilik yapılacağının da vurgusunu yaptı.

 

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİNDE REZİL ORGANİZE İŞLER DÖNÜYOR!..

Öte yandan:
Çok önemli bir noktaya da parmak basarak, öneride bulundu.
Aynen merkezi hükümetler ve devletin basın ilan kurumu eliyle ulusal gazetelere yaptığı gibi yerel yönetimler eliyle de kriterlere uyan tüm yerel gazetelere  ayrım yapmadan destek olunabileceğini söyledi.

CHP İstanbul İl Başkanlığının ön almasıyla CHP'li belediyeler kanalıyla bu çalışmanın başlatılmasının siyasi ve basın açısından bir ilk ve çok önemli ve dev bir adım olacağını vurguladı!..

İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu tüm soruları tek tek cevapladı ve yerel yönetimler, belediyelerin görevlerinden birininde yerel basının desteklenmesi olduğunun altını çizdi. İktidarın tüm basını kuşattığı böylesine bir ortamda, basının yaşaması için CHP'li belediyelerde bunu yapacaklarını ve yapmak zorunda olduklarını belirtti.
Yapılacak değerlendirmelet sonrası adımların atılacağını söyledi.

Bu arada;
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, gazetecilere saygısızca davranın, horlayan, kötü davrananlara CHP olarak karşı olduklarını. bu kişilerle sonuna kadar mücadele etmeye hazır olduklarını söyledi.

gazeteci ismail baştuğ beşiktaş belediyesi ve oda tv ye cevap

O GAZETECİDEN AĞIR YANIT!.. İ İŞLERİ BAKANLIĞI MÜFETTİŞLER RAPORLARI ORTAYA ÇIKTI. FETÖ'DEN ALINDILAR, HEPSİNE ZİMMET ÇIKTI. BUNLARI HABERLEŞTİREN VE DOĞRULARI KAMUOYUYLA PAYLAŞAN GAZETECİYİ SUSTURMAYA ÇALIŞIYORLAR!..

Öte yandan toplantının dışında aynı gün ve ertesi gün bir açıklama yapan gazeteci İsmail Baştuğ gazeteci olarak siyasilerin tutumlarına değinerek çeşitli örnekler verdi. Baştuğ, yapılan haber ve yorumlardan dolayı Beşiktaş Belediyesi'nde son 5 yıl içinde bir çok çirkin siyasetin yaşandığını açıkladı.
Kendilerinin yaşadığı bir olayı da paylaşan İsmail Baştuğ, belediye alehine yapılan her haber sonrası bir  saldırı ve iftira ile karşılaştıklarını belirtti. 5 yıl önce küfür, hakaret ve gazete toplatma olaylarının yaşandığını ve mahkemelik olduklarını belirten gazeteci ismail Baştuğ, o zaman görev yapan Belediye Başkanı, yardımcıları ve bazı meclis üyeleri FETÖ, rüşvet, gibi olaylardan dolayı içişleri Bakanlığınca görevden alındığına dikkat çekti.

HABERLERİ BEĞENMEYİNCE BİRLİK OLUP BELDEN AŞAĞI SİYASETE SOYUNDULAR

Aradan geçen 5 yıl sonra yeni başkan vekili ve meçlis üyelerince yine aynı türden saldırılara maruz kaldıklarını söyledi.
İsmail Baştuğ; Beşiktaş Belediyesinde çok büyük olaylar yaşandığını, bu nedenle müfettiş raporlarında da tespit edildiği üzere tümüne zimmet çıkmış bu meclisten aday çıkmamalıdır şeklinde bir haber yaptıktan ve Beltaş'ta yaşananları ve sayıştay raporlarını yayınladıktan sonra  yerel seçim öncesi aday belirleme çalışmaları sürerken bu olayların arttığına dikkat çekti.

TÜCCAR SİYASETÇİLER GİBİ İHALE KOVALAMIYORUZ BÜFE İŞLETMİYORUZ RUHSAT İŞLERİ YAPMIYORUZ, SADECE MESLEĞİMİZİ YAPIYORUZ

İsmail Baştuğ  bu sefer de haklarında haber yapılan bazı CHP'li meclis üyelerinin Gazete Beşiktaş'ın basın ve yayıncılık alanında yaptığı ve herkes tarafından taktir gören yasal çalışmaları sanki yanlış bir iş varmış gibi meclisi kullanarak gündeme getirdiğini belirtti. Böylelikle küçük düşürme ve gazeteciliğin sorgulanmasının amaçlandığını belirten İsmail Baştuğ hayatlarında basın yayın dışında bir iş yapmadıklarını halde böyle bir durumla karşı karşıya bırakılmak istenmelerinin çirkin bir siyasi yaklaşım olduğunu, veremeyecekleri bir hesap olmadığını kaydetti. Ayrıca siyasiler gibi iş takibi, müteahhitlik, yapmadıklarını, eşlerini dostlarını akrabalarını işe yerleştirmediklerini, Beltaş ve belediyeden hakkı huzur ve üyelik maaşları almadıklarını, büfe ve otopark kapatarak, işgaliye ile adeta gasp ettikleri yerleri kiraya vererek köşeyi dönmediklerini de vurguladı. Bu güne kadarda gazeteci olarak sordukları bu sorulara kimsenin cevap vermediklerini kaydetti.



ALIN TERİ VE EMEĞİN KARŞILIĞI İFTİRA VE ALGI OPERASYONU OLDU

Gazeteci İsmail Baştuğ, bu konuda meclis üyeleri Mustafa Mercan ve Mustafa Kantar ile Beşiktaş Müzik Merkezi yöneticisi Safiye Taylan adlı meclis üyelerini emekleri ile çalışan gazeteciler olarak kınadıklarını belirttiler. Bu konunun daha sonra tarafımıza yanlış bir anlaşılma ve iletişim hatası olduğu belirtildi. Ayrıca tekrar meclise dahi gelmediği ve geri çekildiği vurgulandı.



HARACA KESİYORLAR İSTEDİKLERİNİ ALAMAYINCA SALDIRIYORLAR!.. HER TÜRLÜ ÇİRKİNLİĞE KARŞIN TEMİZ SİYASET İÇİN MÜCADELEMİZ SÜRECEK

Buna rağmen, bu konuyu kendilerine sormadan bu meclis üyelerinden aldıkları gibi aynen tek taraflı haber yapanlara tekzip göndererek yasal yollara başvurduklarını ve haber sitelerine Beşiktaş Belediyesi meclisine ve söz konusu üyelere yönelik belgeler zimmet sayıştay raporları videolar ile en ağır cevabı verdiklerini ve Beşiktaşta temiz siyaset için gazeteciler olarak bundan sonrada tüm çirkin siyaset belden aşağı çalışmalar engelleme ve iftiralara rağmen vereceklerini söyledi.

oda tv ismail baştuğ


MECLİSİ VE İŞBİRLİKÇİ KARANLIK MEDYAYI KULLANARAK O GAZETECİNİN İŞİNE EL ATMIŞLAR, EVİNİ DE YIKMAK İSTEDİKLERİ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan yapılan araştırmalar neticesi Mustafa Mercan ve Mustafa Kantar adlı bu iki meclis üyesinin işten sonra evle de ilgilendiği ve haber ve yorumlarını beğenmedikleri gazeteci İsmail Baştuğ'un yasal olan evini yıkmak ve para cezası uygulatmak için de Beşiktaş Belediyesi'ndeki yetkili oldukları organlar kanalıyla bir dizi girişimde de bulunduğu ortaya çıktı. Meclisi kullanarak önerge şeklinde kayıttan geçirdikleri dilekçelerini Başkan vekili Tahir Doğaç'ın özel kalem müdürü Yaşariye Prenses Özhan'a verdikleri, Oradan da İmar müdürlüğün de ev de inşaat var gibi gözüküp gözükmediğini sordukları öğrenildi. Düzgün bürokratların evde inşaat olmadığı ve herşeyin yasal olouğunu belgeledikleri ve imza altına aldıkları ortaya çıktı. Böylelikle emellerine ulaşamayan ikilinin buna rağmen imar dosyasına bu yazışmaları koyduğu, bu arada da evle ilgili belediyenin sorumluluğundaki dosyada olması gereken resmi projelerin de kayıp olduğu belirtiliyor.
 

Bu ikilinin Beşiktaş Belediyesindeki meclis üyeliğinin yanısıra İstanbul Büyükşehirde üyelikleri olduğu, ayrıca içişleri Bakanlığının hazırladığı raporlarda adı geçen Beltaş Vakfından ayrılarak Beşiktaş Belediyesi iştiraki şirketi Beltaş A.Ş yönetim kurulu başkanlığı yapan Ayça Akpek'in de yönetim kurulu üyesi oldukları ve her yerden maaş aldıkları öğrenildi. Yasal yollar ile birlikte bilgi ve belgelerin toplanıldığı, geniş çaplı araştırmanın yapıldığı bildirildi. 
 


. TÜM GERÇEKLER... BELGELER... VİDEOLAR... GENİŞ BİÇİMDE HABER SİTEMİZDE...

Konuyla ilgili tüm gerçekler açıklamalar detaylar sayıştay raporları zimmet çıkan isimler meclis videoları ve belgeler ortalığa saçıldı.

. Mecliste kendi ağızlarından Beltaş'tan zarf aldıklarını itiraf ettiler
 

. İŞTE ORTAYA ÇIKARDIĞIMIZ MECLİS SAYIŞTAY ZİMMET RAPORLARI...
İŞTE BELGELER!..

 

 


ismail baştuğ


İLGİLİ HABERLER:

>> İŞTE KONUYLA İLGİLİ TÜM HABERLER... İŞTE ÇİRKİN SİYASETİN YÜZÜ... BELGELER RAPORLAR MÜFETTİŞ ZİMMET RAPORLARI VE GERÇEKLER...


>> TEK TARAFLI HABER YAPAN TEKZİP YAYINLAMAYAN YANILTICI BAŞLIK ATAN ZİMMETCİ SİYASETÇİLERİN İŞBİRLİKÇİSİ SÖZDE MEDYA ODA TV'NİN SEÇİM ÖNCESİ BEŞİKTAŞ'TAN BESLENDİĞİNİ ORTAYA ÇIKARDIK!..

 

>> İŞTE 40 YILLLIK ÖDÜLLÜ GAZETECİ VE GAZETECİLİKTEN BAŞKA İŞ YAPMAYAN İSMAİL BAŞTUĞ'UN HEDEF OLMASINA NEDEN OLAN O ŞAİBELİ SİYASİLERLE İLGİLİ SERT YAZILARI...
 

mustafa kantar mustafa mercan beşiktaş belediyesi meclis üyeleri gazeteci ismail baştuğ susturmak için evini yıkmak istedi

>> Gazeteci İsmail Baştuğ' u susturmak için her yolu denemişler... Evini bile takibi almışlar...

Beğendim 2 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık