Sergen'den Loic Remy'e onay

Fransız futbolcu Loic Remy için Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, onay verdi.

Beşiktaş Medya Grup

Santrfor mevkisi için birçok ismi gündemine alan Beşiktaş'ta Loic Remy sürprizi... Fenerbahçe'nin 2 yıllık teklif götürdüğü deneyimli golcü için Sergen Yalçın'ın olumlu görüş bildirdiği ve siyah-beyazlı yönetimin deneyimli golcünün menajeriyle özel bir görüşme yapacağı iddia edildi. Edinilen bilgilere göre; Burak Yılmaz'ın ayrılığının ardından santrfor arayışlarına hız veren Beşiktaş'ın listesinde birçok yıldız bulunuyor. Papiss Cisse'ye teklifini yineleyen siyah-beyazlılar, Ze Luis için de nabız yoklamaya devam ederken gündeme sürpriz bir isim girdi.

LOIC REMY'E SERGEN YALÇIN'DAN ONAY!

Medyada ileri sürülenlere göre, geçtiğimiz sezon Fransız ekibi Lille'de 7 gollük bir performans gösteren 33 yaşındaki Fransız futbolcu Loic Remy için teknik direktör Sergen Yalçın'ın olumlu görüş bildirdiği ortaya çıktı.

Beşiktaşlı yöneticilerden Erdal Torunoğulları'nın Remy'nin menajeriyle özel bir görüşme yapacağı öne sürüldü. Bu görüşme sonrası yönetim forvet hakkındaki son kararını verecek.

Lille'deki sözleşmesi sona eren deneyimli golcünün bonservisi elinde bulunuyor.

FENERBAHÇE TEKLİF GÖTÜRDÜ!

Santrfor arayışlarına devam eden Fenerbahçe, Beşiktaş'ın transfer gündemine gelen Loic Remy'e 2 yıllık sözleşme teklifinde bulunmuştu.