Şenol Güneş, oyuncularına taktik çalıştırdı

Beşiktaş, Lig'in 13. Haftasında MKE Ankaragücü ile yapacağı maçın hazırlıklarına dün yaptığı antrenman ile devam etti. Kondisyon ve taktik çalışan siyah-beyazlılarda milli takımlarda forma giyen futbolcular katılmazken, Beşiktaş U-21 ile…

Beşiktaş Medya Grup

Spor Toto Süper Lig’in 13’üncü haftasında Beşiktaş, MKE Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Osmanlı Stadı’nda 24 Kasım’da oynanacak maç, saat 19:00’da başlayacak. Lig’de 18 puanı bulunan siyah-beyazlılar en son,  Sivasspor’a 2-1 mağlup olmuştu.

Antrenmanda turnuva maçı

Kara Kartal, Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde, 1 buçuk saat kondisyon ve taktik çalıştı. Milli takımlarda görev alan Vida, Pepe, Babel, Medel, Roco ve Güven antrenmana katılmazken, U-21 Takımımızdan Mehmet Yılmaz, Oğuzhan Aydoğan, Yusuf Bildik, Yusuf Atasoy, Kartal Kayra Yılmaz, Marlon Bülent Üçüncü ve U-19 Akademi Takımından Rıdvan Yılmaz antrenmanda yer aldı.

Sahada ısınma koşuları ve streching çalışmasıyla antrenmana başlayan siyah-beyazlılar, pas çalışmaları, 5’e 2 çalışasının ardından yarım sahada 3 takım halinde turnuva maçları yaparak antrenmanı tamamladı.

Beşiktaş,  bugün saat 14:00’da basına kapalı olarak yapacağı antrenman ile hazırlıklarını sürdürecek.