Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Mayıs 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'a 27 milyon Euro'luk piyango!

Beşiktaş'a 27 milyon Euro'luk piyango!

Beşiktaş, yeni sezon öncesinde kadrosunun yüzde 70’ini yenileyecek. Bu büyük değişime, teknik direktör ve sportif direktör de eklendiğinde Kara Kartal, bambaşka bir yapıyla yeni sezona merhaba diyecek. Edinilen bilgilere göre; Başkan Hasan Arat ve İkinci Başkan Hüseyin Yücel, yoğun bir mesaide... Hem şampiyonluk hedefi hem de taraftarın beklentisini karşılamak için iddialı bir kadro kurmayı hedefleyen idareciler, ilk bombayı Angel Di Maria’yla patlatmak istiyor.

Benfica’yla sezon sonunda yollarını ayıracak olan Arjantinli yıldız için yönetim, yoğun bir mesai harcıyor. İdareciler, 36 yaşındaki kanat oyuncusuyla lig bitmeden söz kesmek istiyor.

Stoper transferindeki hedefler arasında yer alan Atletico’lu Mario Hermoso’nun da kulübüyle sözleşmesinin bitecek olmasını göz önünde bulunduran yönetim, Premier Lig’den talipleri bulunan oyuncu konusunda erken davranmayı amaçlıyor.

HALLER İÇİN TEMAS KURULDU 

Golcü için hedefte bulunan Dortmund’un yıldız santrforu Sebastien Haller konusunda oyuncunun kulübüyle ilk teması kuran yönetim, çalışmalarına devam ediyor.

FERNANDES'E RUS KANCASI 

Kara Kartal kadrosunu güçlendirmek için yıldızlarla temas kurarken Beşiktaş'ın da yıldızlarına ilgi artıyor. Beşiktaş’ta son dönemde beklenen performansı sergileyemeyen Gedson Fernandes’e Rusya’dan teklif geldi.

12 MİLYON EURO'LUK TEKLİF... 

Portekizli oyuncu için Rusya’dan menacerler aracılığıyla gelen 12 milyon Euro’luk teklife yönetimde olumlu bakanlar var. Ancak Portekizli oyuncudan kasaya girecek rakamın yüzde 50’si Benfica’ya gidecek.

ARAP YARIMADASI'NDAN TEKLİF BEKLİYORLAR 

Ancak bu durumda Siyah-Beyazlılar, 2022’de 6 milyon Euro’ya aldıkları Gedson’dan bir kâr elde edemeyecek. Yönetimin, Gedson için Arap Yarımadası’ndan daha yüksek teklif beklediği belirtildi.

10 MİLYON EURO'YA GELDİ 

Beşiktaş’ın ara transfer döneminin son gününde Legia Varşova’dan 10 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattığı Ernest Muci ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.

RESMİ TEKLİF YOLDA 

Premier Lig ekiplerinden Aston Villa’nın, Polonya ekibinde oynarken de transfer etmeye çalıştığı 22 yaşındaki oyuncuyu tekrardan takibe aldığı ve sezon sonunda Siyah-Beyazlılar’a resmi teklifte bulunabileceği öğrenildi.

13 MAÇTA 3 GOL 

İngiliz ekibinin İspanyol çalıştırıcısı Unai Emery’nin de Arnavut yıldızın transferine onay verdiği belirtildi. Bu sezon Beşiktaş formasıyla 13 resmi maça çıkan Ernest Muci bu karşılaşmalarda 3 gollük skor katkısı sağladı.

15 MİLYON EURO... 

Ada kulübünün, Muci için 15 milyon Euro seviyesine çıkmaya hazır olduğu ifade edildi. Yönetimin, Muci’yle ilgili olarak kararı yeni teknik direktöre bırakması bekleniyor.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık