Özgür Özel: O yumruk hepimize

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, hakem Halil Umut Meler’e saldırıyla ilgili, “Orada atılan her tekme Türkiye’nin uluslararası itibarına da atılmıştır. Orada atılan her tekme, vurulan o yumruk hepimize vurulmuş bir…

Beşiktaş Medya Grup

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun’un kayınvalidesi Leyla Karaman için İstanbul Ataşehir’de düzenlenen cenaze törenine katıldıktan sonra Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlunun çarparak ölümüne neden olduğu motokurye Yunus Emre Göçer’in ailesini ziyaret etti. Edinilen bilgilere göre; hakem Halil Umut Meler’i de telefonla arayarak, geçmiş olsun dileklerini iletti. Özgür Özel ziyaretin ardından şunları söyledi:

UTANDIRAN BİR OLAY

(Hakem Halil Umut Meler’in yumruklanması): “Hepimizi utandıran, hepimizi dünyaya rezil eden bir olayla karşılaştık. Orada atılan her tekme Türkiye’nin uluslararası itibarına da atılmıştır. Orada atılan her tekme, vurulan o yumruk hepimize vurulmuş bir yumruktur. Bu meselenin toplumsal duyarlılıkla takip edilmesi ve bugün adli makamların gerekli tedbiri alması son derece önemlidir. Bundan sonra takip edeceğiz. O yumruğun atılabiliyor olması, yere düşenin tekmelenebiliyor olması hakemimizin oradaki önemli bir güvenlik zafiyetine de dikkat çekmektedir.”