ÖZEL HABER: Oy kullanacak vatandaşlara çağrı!

Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinde oy kullanacak seçmenlerin listesi askıya çıkarıldı. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, ilçedeki komşularına seslenerek, "14 Mayıs'ta oy kullanacak tüm seçmenlerin seçmen kütüğüne nerede kayıtlı olduğunu kontrol…

Beşiktaş Medya Grup

Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi nedeniyle seçmen listeleri, güncellenmek üzere ilçe seçim kurullarınca askıya çıkarıldı. Edinilen bilgilere göre; Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimine ilişkin takvimine göre, muhtarlık bölgesi askı listeleri ve tutuklular ile taksirli suçlardan hükümlülere ilişkin askı listeleri, güncellenmek üzere ilçe seçim kurullarınca askıya çıkarıldı ve itiraz süreci başladı.

RIZA AKPOLAT'TAN VATANDAŞLARA ÇAĞRI

Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinde oy kullanacak  seçmenlerin listesinin askıya çıkarılmasının ardından vatandaşlara seslenen Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, "Sevgili komşularım, 14 Mayıs'ta oy kullanacak tüm seçmenlerin seçmen kütüğüne nerede kayıtlı olduğunu kontrol etmesini önemle rica ederim. Seçmen sorgulama işleminizi ysk.gov.tr, e-Devlet ve muhtarlıklar üzerinden gerçekleştirebilirsiniz." ifadelerini kullandı.