Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Mayıs 2024, Pazartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

ÖZEL HABER: Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat gençlere seslendi. Eğitimde fırsat eşitliği ilkesiyle her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz.

ÖZEL HABER: Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat gençlere seslendi. Eğitimde fırsat eşitliği ilkesiyle her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz.

Beşiktaş Belediyesinden yapılan açıklama şöyle: “Lise ve üniversite sınavlarına az bir zaman kalmışken Beşiktaş Akademi'de ücretsiz seviye tespit sınavı düzenliyoruz. Siz de başvurun ve sınavdan önce kendinizi test edin.

Belediyemiz, 7, 11 ve 12. sınıflar için Beşiktaş Akademi bünyesinde seviye tespit ve kabul sınavı düzenliyor. 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı kapsamında Beşiktaş Akademi’deki kurslarımıza katılmak isteyen öğrencilerimiz, Ücretsiz YKS ve LGS Kursları Seviye Tespit Sınavı için başvuru yapabilir.

Öğrencilerimiz kimlik belgeleri ile online olarak ya da Beşiktaş Akademi kurs merkezimizden bizzat başvuru yaparak 25-26 Mayıs tarihlerindeki sınavlara katılım gösterebilir. 7, 11 ve 12. sınıflara yönelik seviye tespit sınavlarına katılım için son başvuru tarihi 24 Mayıs.

Sınava giriş için Beşiktaş’ta oturma koşulu aranmamaktadır. Sınav bilgileri 24 Mayıs Cuma günü katılımcılara SMS olarak gönderilecektir.”

Başvuru Tarihleri: 25 Nisan - 24 Mayıs
Sınav Tarihleri: 25 - 26 Mayıs

Başvuru:
www.bskakademi.com
Beşiktaş Akademi Kurs Merkezi
Adres: Dikilitaş Mah. Ayazmadere Cad. Akşit Plaza No:12/5 Beşiktaş
İletişim: 0212 236 36 77 - 0534 501 81 44

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık