Beşiktaş kazanmak istiyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Çarşamba günü oynanacak B. Dortmund maçı öncesinde oyuncularını motive ediyor. Zorlu mücadele öncesinde takımına seslenen Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın karşılaşmadan zaferle ayrılacağına inanıyor. Beşiktaş, B. Dortmund…

Beşiktaş Medya Grup

Teknik direktör Sergen Yalçın, Şampiyonlar Ligi'nde yarın akşam Borussia Dortmund'la oynayacakları dev mücadeleye oyuncularını özenle hazırlıyor. Beşiktaş'ın, Vida ve Alex Teixeira gibi önemli eksikleri bulunmasına rağmen Vodafone Park'ta taraftarları önünde çıkacakları karşılaşmadan zaferle ayrılacaklarına inanıyor. Dünkü idman öncesinde oyuncularını etrafına toplayıp bir motivasyon konuşması yapan Teknik Direktör Sergen Yalçın, takımından zafer istiyor.

Sergen Yalçın: "Kimseden korkacak değiliz. Sahamızda 11'e 11 oynayacağımız bir maça çıkacağız. Takım ya da oyuncu adına bakmaya gerek yok. Sahada savaşan istediğini alır. Gruptan çıkmamız için iç saha maçlarımız çok önemli. Evimizdeki karşılaşmaları kazanmalıyız. Turnuvaya kazanarak iyi bir başlangıç yapmalıyız. Beşiktaş evinde daha önce kimleri boş gönderdi' Şimdi tarih yazma sırası sizde" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Fanatik