Babel yeniden doğdu

Beşiktaş'ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel, Akhisarspor deplasmanında attığı 2 golle bu sezona damga vuran isimler arasında yer aldı.

Beşiktaş Medya Grup

Beşiktaş'ta Hollandalı yıldız Ryan Babel rekor üstüne rekor kırdı. Akhisarspor deplasmanında rakip ağları 2 kez havalandıran Hollandalı yıldız takımının galibiyetinde başrolde yer aldı.

Siyah beyazlı takıma geçen sezon devre arasında gelen Ryan Babel, Beşiktaş'ı uçurmaya devam ediyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in vazgeçilmez oyuncularından biri olan Babel bununla beraber kendisine Hollanda milli takımında da yer buldu. Ahkisar deplasmanında rakip ağları 2 kez havalandıran Babel bu sezon siyah beyazlı taraftarlarında en çok beğendiği oyuncuklar arasında yer aldı.

Babel Formda

Siyah beyazlı formayı bu sezon 39. kez giyen Babel, rakip ağlara tam 14 gol gönderdi. Geçtiğimiz sezonun devre arasında İspanya'nın Deportivo takımından bonservissiz olarak Beşiktaş'a gelen Babel, 18 lig maçında 5 gol ve 4 asistle şampiyonlukta emeği geçen oyuncularından bir tanesiydi.

Bu sezonda siyah beyazlı takımın vazgeçilmezlerinden biri olan Babel, attığı goller ve yaptığı asistlerle Beşiktaş'ın zirvede yer almasına katkı verdi. Geçen sezon Beşiktaş ve Deportivo forması altında 13 gol atan Babel ayrıca 4 asistede imzasını atmıştı. Trabzonspor deplasmanında 2 gol atan Babel son olarak Başakşehir deplasmanında sessiz kalmış ancak Akhisarspor'a tekrardan 2 gol atarak kendisini hatırlatmayı başarmıştı.