Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

17 Mayıs 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'tan tarihi transfer operasyonu!

Beşiktaş'tan tarihi transfer operasyonu!

Beşiktaş'ta yeni sezon transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Başkan Hasan Arat, Almanya'da teknik direktör adaylarıyla görüşmelerde bulunurken, İkinci Başkan Hüseyin Yücel de transferle ilgili çalışmalarına devam ediyor. Edinilen bilgilere göre; bir yandan gelecekler üzerinde çalışırken, diğer yandan da gidecekler konusunda ter döküyor. Görüştüğü menajerlerle öncelikle takımda düşünülmeyen Vincent Aboubakar'ın durumu konuşan Yücel'in, 1 sene daha sözleşmesi bulunan 32 yaşındaki forveti iyi bir bonservis bedeliyle elden çıkarmak istiyor.

Menajerlerin Aboubakar ile birlikte Amartey ve Rosier sorununun çözümü konusunu da masaya yatırdıkları belirtildi.

DÜNYACA ÜNLÜ İSİMLER LİSTEDE

Siyah-beyazlı yetkililer ile görüşen menajerlerin, dünyaca ünlü isimleri masaya koydukları öğrenildi.

Bu oyuncuların; Barcelona'dan 35 yaşındaki Polonyalı golcü Robert Lewandowski, Al-Hilal'in 29 yaşındaki Sırp forveti Aleksandar Mitrovic ve Espanyol'da oynayan Danimarkalı santrfor Martin Braithwaite olduğu ifade edildi.

Lewandowski, Bild'e yaptığı açıklamada "2 yıl daha futbol oynamak istiyorum" derken, Mitrovic ise kariyerine Avrupa'da devam etmek istiyor.

Kulübüyle sözleşmesi 1 sene sona bitecek olan Braithwaite'in, önümüzdeki sezon Avrupa kupalarında oynayacağı bir kulüpten gelecek teklife sıcak baktığı ifade edildi.

Öte yandan siyah beyazlılarda forvet adayları arasında yer alan isimlerden biri olan Patrick Schick için yeni gelişmeler yaşandı. Beşiktaş hem sezon başında hem de ara transfer döneminde, Bundesliga'da tarihinin ilk şampiyonluğunu yaşayan Bayer Leverkusen'de forma giyen Patrick Schick'i kadrosuna katmak istemiş ancak görüşmeler olumlu sonuçlanmamıştı.

Şu anda Almanya'da bulunan Başkan Hasan Arat'ın, 28 yaşındaki Çek forvet Patrick Schick için Bayer Leverkusen'in yetkilileriyle bir araya gelebileceği belirtildi. Bu sezon Alman ekibiyle 27 resmi maça çıkan Patrick Schick, bu mücadelelerde 11 gol atıp 3 asistlik performans sergiledi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık