QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

24 Nisan 2024, Çarşamba

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Yasin okudular!

Turgay Demir, Fotomaç'taki köşesinde önemli tespitler yaptı. Turgay Demir, şunları yazdı...

Yasin Kol, inanılmaz işler yaptı, hakemliğin kitabını tersten yazdı. Emrecan'a gösterdiği ilk sarı kartta faul bile yok, Weghorst'a gösterdiğinde ise faulü yapan rakip oyuncu. Pes! Emrecan'ı bulduğu ilk fırsatta oyundan attı üç kez atılmayı hak eden Fatih'i bir türlü atamadı.
İnsaf!
N'Kouduo ceza sahasına girmiş, Alanyalı oyuncu arkadan gelip düşürüyor Yasin Kol'a bakıyoruz, "top" işareti yapıyor! Oysa Alanyalı oyuncu topa dokunmamış bile.
VAR uyarmalı, ama uyarmıyor! Helal olsun (!) Hakemin tek doğru hareketi maçın başında N'Kouduo'ya gösterdiği sarı kart. Onun dışında tüm kararları komediydi. Allah yardımcımız olsun, böyle hakemlerle, futbol yazacak fırsat bulabilirsek ne ala!
Gelelim Valerien İsmail'e… Takım maça golle başlamış, farkı yakalamış, sahanın en iyilerinden, çok da güzel bir gol atan Salih neden çıkar anlayan varsa beri gelsin!

Yazının tamamını okumak için tıklayınız.

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık