QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Mart 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş’a tavsiyelerim

Sinan Vardar Fotomaç'taki köşe yazısında önemli değerlendirmeler yaptı. Sinan Vardar Fotomaç'ta şunları yazdı...

Beşiktaş'ta, Fenerbahçe derbisinin ardından Göztepe maçında da altyapıdan yetişen genç futbolcuların parlaması beni çok mutlu etti. Ersin, Emre, Rıdvan, Serdar ve Emirhan artık bu takımın oyuncuları konumuna geldiler. Cesaretinden dolayı Beşiktaş teknik direktör Valerien Ismael'i tebrik etmek gerekir.
Altyapı maçlarını yakından takip eden Valerien Ismael'in bugünlerdeki gözdesi henüz 17 yaşındaki Semih Kılıçsoy.. Birkaç kez izlediğim Semih gerçekten kaliteli bir kumaş... Eğer iyi bir hazırlık kampı geçirirse gelecek sezonun en iyi transferi olur.
Beşiktaş'ta sezon sonunda 14 oyuncunun sözleşmesinin bitmesi kimseyi endişelendirmesin.
Böyle durumlar kulüpler için yeniden yapılanma fırsatıdır. Beşiktaş tarihine bakarsanız en başarılı olunan dönemler çok transfer yapılan değil, öz kaynak ve genç ve potansiyeli olan oyuncularla kurulan kadrolar olmuştur.
Gerçek olan şey tabii ki yeni sezonda Beşiktaş'ın nokta transferlere olan ihtiyacıdır.
Takıma kaliteli 2 stoper alınmalı.
Benim tavsiyem; İsveç, Norveç gibi ülkelerde maliyeti ucuz, genç yetenekli isimler tercih edilmeli...
Beşiktaş'ın mali bütçesindeki sıkıntıyı hepimiz biliyoruz.
Bodrumspor forası giyen 18 yaşındaki Adem Türk benim transfer gözdem. Göztepe'de forma giyen Atınç ve Atakan Çankaya da transfer edilirlerse büyük katkı sağlarlar.
Tabii bir de gurbetçi gençlerimiz ışıl ışıl parlıyor. Ben Beşiktaş'ın futbol yönetiminde olsam ilk temas kuracağım kişi milli takımımızda Stefan Kuntz'un yardımcısı olan ve gelecekte büyük başarılara imza atacak olan teknik direktör Kenan Koçak olurdu. Koçak; futbol bilgisiyle altın değerinde biri. Scouting sistemini de bilimsel metodlarla kullanıyor. Özellikle başta Almanya olmak olmak üzere yetenekli Türk gençlerinin özelliklerini çok iyi biliyor.
Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok. Beşiktaş'ın önümüzdeki 10 yılı kapsayacak planlamaya ihtiyacı var. Çilek transferlerin Beşiktaş'a ne kadar büyük zararlar verdiği ortadayken camia ve özellikle taraftar kulübün mali durumunu göz önünde tutarak gerçek başarının peşinde koşmalı.

Yazının tamamını okumak için tıklayınız.

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık