QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Valerien Ismael çok abarttı

Serdar Sarıdağ Milliyet Gazetesindeki köşesinde önemli tespitler yaptı. Serdar Sarıdağ şunları yazdı...

Müthiş bir ilk yarı seyrettik. Tam tamına dört gol sığdı ilk 45 dakikaya... 3. dakikada Nkoudou perdeyi açtı. 20. dakikada Salih şık bir golle farkı ikiye çıkardı. 31’de de Ghezzal kazanılan penaltıyı gole çevirdi.
45+3’te ise Alanyaspor’da Efkan ilk yarının skorunu 3-1 olarak belirledi. Buraya kadar yazılanlarda buram buram futbol kokuyor. Peki ya ilk yarının hakem performansı nasıldı?İşte bunun cevabını maçın ikinci yarısına bakarak verebiliriz. Hakem Yasin Kol’un sarı kart yağmurundan iki sarı karta denk gelerek 37’de oyun dışı kalan Emrecan’ın yokluğu, ikinci yarıda bambaşka bir Beşiktaş görmemize neden oldu. Beşiktaş taraftarı maçın hakemini sosyal medyada gündemin en tepesine taşımış, Valerien Ismael ise Necip, Boyd ve Montero’yu oyuna sokarak takımdaki eksikliği kapatmaya çalıştı. Doğal olarak ikinci yarıda topun sahibi Alanya oldu. Yoğun baskıya rağmen beklenen golü Alanyaspor’dan Beşiktaş’tan biri attı. Saiss’in 81’de kafayla kendi kalesine gönderdiği topa Ersin bir şey yapamazdı. 

Yazının tamamını okumak için tıklayınız.

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık