QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Önce Larin sonra Ersin

Serdar Sarıdağ Milliyet Gazetesindeki köşesinde önemli tespitler yaptı. Serdar Sarıdağ şunları yazdı...

Her iki takım açısından da kazanılması gereken bir maçtı. Berabere bitse derbi için belki normal sonuç ama hem Beşiktaş hem de Galatasaray’ın fikstürüne baktığımızda iki taraf da mutlaka kazanmak istiyordu.
Lider Trabzonspor’un kazandığı haftada, Sergen Yalçın ve Fatih Terim için derbideki beraberlik, bir puan kazanmak değil, iki puan kaybetmek demektir. İlk yarıda Cicaldau’nun 35. dakikada attığı gole Vodafone Park gibi bir deplasmanda atılması nedeniyle sıradan bir gol gözüyle bakamayız. 
Üstelik, sarı-kırmızılı ekip Beşiktaş’ın sahasında uzun süredir gol atamıyordu. Larin’in bu gole 39. dakikada attığı golle verdiği cevap hem Beşiktaş’ı oyuna ortak etti hem de Kartal’ın soyunma odasına moralli girmesini sağladı.
İkinci yarı oynanan oyun daha tempoluydu. Larin’in 64. dakikada attığı golden sonra, oyunun temposu daha arttı. Derbiye yakışan bir heyecana şahit olduk. Mustafa Muhammed’in 81. dakikada kullandığı penaltıyı Ersin kurtarınca, derbinin coşkusu daha da arttı. Aslında Galatasaray beraberliğe bu dakikadan önce yaklaşmıştı. Halil’in 66. dakikadaki şutu direği yalayıp geçti sanki. 

Yazının tamamını okumak için tıklayınız!

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık