QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Böyle goller yersen işin zor olur

Serdar Sarıdağ Milliyet Gazetesindeki köşesinde önemli tespitler yaptı. Serdar Sarıdağ şunları yazdı...

Şu durum çok net artık... Beşiktaş’ın gol atmasında bir sorun yok. Sorun Beşiktaş’ın çok basit goller yemesinde.

Dortmund, Ajax ve Sporting gibi takımlardan gol yemek normal ama birebir benzer golleri yiyorsan bu durum elbette konuşulur. Sadece dün gece değil, Başakşehir maçında yenilen son iki gole bakın; birbirinin aynısı. 3-0’dan 3-3 olan Adana Demirspor maçını buraya yazmıyorum bile.

Coates’in 15 ve 27’de attığı gollerde Sporting’in kaptanın bu kadar boş kalması kabul edilebilir durum değil elbette. Üstüne bir de VAR’dan gelen penaltının Sarabia tarafından 44’te gole çevrilmesi ise iki atana bir bedava gibi oldu.

Cyle Larin’in 24. dakikada durumu 1-1’e getirmesinin sevincini en fazla üç dakika yaşayabildik. 38. dakikada Batshuayi’nin direkten dönen topu gol olsa devreye moralli girebilirdik. 1. dakikadaki Paulinho’nin vuruşunda, kaleci Ersin’in kurtarışını ise pas geçemeyiz. İkinci yarıda doğal olarak daha fazla risk alan bir Beşiktaş izledik. Kartal’ın galip gelmesi için ikinci golün erken gelmesi gerekliydi.

Yazının tamamını okumak için tıklayınız.

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık