QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

25 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Larin derbi ile döndü

Orhan Yıldırım, Fanatik'teki köşesinde önemli tespitler yaptı. Orhan Yıldırım şunları yazdı...

Beşiktaş’ın geçen sezonu çifte kupa ile bitirmesinde büyük payı olan Kanadalı, zor günler geçirdi. Sakatlığı sonrası beklentilere cevap veremedi. Dün gece çok istekli olan Larin, Kartal’ın geri düştüğü maçta yıldızlaştı. Attığı iki gol ile galibiyeti getiren isim oldu. Penaltıyı kaçıran Cim Bom, geldiği gibi eli boş döndü.

Güzel olan gollerdi

Derbinin ilk yarısında iki takım da futbol adına ortaya fazla bir şey koyamadı. Kartal, savunmasını öne çıkarıp orta alan üstünlüğünü ele geçirdi. Galatasaray daha çok uzun paslar ile kontra denedi. Final vuruşlarında yaşanan etkisizlik, skoru dengede tuttu. Mücadele ritmi yüksek olsa da, pozisyon yaşanmadı. Pjanic’in serbest atıştan gelen ortası üst direğe takıldı. Cim Bom, 35’te öne geçti: 0-1. Cicaldau ile golü bulup üstüne yattı! Beşiktaş bunu affetmedi. 39’da Umut’un ortasına yükselen Larin kafa ile skora denge getirdi: 1-1.

Heyecan fırtınası

İkinci yarı bambaşka görüntüler vardı. Heyecan zirve yaptı. Kartal taraftar desteği ile saldırdı!..

Yazının tamamını okumak için tıklayınız!

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık