QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Avrupa mağduru

Orhan Yıldırım Fanatik Gazetesi'ndeki köşesinde önemli tespitlerde bulundu. Orhan Yıldırım Fanatik Gazetesi'nde şunları yazdı...

Beşiktaş için kritik maçtı. Kazandığı takdirde gruptan çıkma şansını sürdürecek, UEFA Avrupa Ligi’ni garantiye alacaktı! Kartal maça çok iyi başladı. Savunma hatası ile geri düştü. Dengeyi buldu ama sadece üç dakika sürdü. Gol vuruşlarındaki beceriksizlik yüzünden sayı üretemedi. Maç öncesi Sergen hocanın, “Burası çok farklı arena. O seviyelerde değiliz..” derken, aslında acı reçeteyi vermişti. Farklı kazanan Sporting, Beşiktaş’ın umutları ile birlikte üç puanı da alıp döndü. Artık yola devam mucizelere kaldı.

Böyle ikram olmaz

İdeal kadrosu ile ilk kez sahaya çıkan Kartal, savunmasının kurbanı oldu. Sporting üç kez geldi, iki gol bir de penaltı attı. Portekiz temsilcisi maça iyi çalışmış. Savunmanın yüksek toplardaki handikapını etüt etmiş. Oyunu kendi alanında kabul edip, kontrataklar ile ilk yarı istediğini almasını bildi. Kaptan Coates; 15 ve 27’de birbirinin kopyası iki kafa golüne imza attı. Rakibin son adamını, Vida ile Welinton izlemek ile yetindi. Larin’in kafa golü umut oldu. atshuayi yan direğe takıldı. 2 kez VAR’a giden hakem, Vida’nın elle müdahalesine penaltı verdi. Sarabia ters köşeye gönderdi: 1-3. Alex’in 45+1’deki jeneriklik golü VAR’dan döndü. Devreyi ikram goller ile 3-1 yenik kapatan Beşiktaş, ikinci yarıya sıkıntılı başladı.

Yazının tamamını okumak için tıklayınız.

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık