QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

PC'den konsola geçiş dönemi başlıyor

Yeni nesil konsolların duyurulması ile birlikte oyuncular artık PC yerine hazır sistemli ve yine yüksek performanslı daha bütçe dostu konsol satın alma peşinde.

Günümüzdeki yüksek performanslı ekran kartları ile oyunlar görsel şölen gibi ancak sadece ekran kartları artık grafikleri iyileştirmekle yetinemezken, sistemin içersindeki diğer bileşenlerde en az ekran kartınız kadar çok önemli. Sadece ekran kartları cep yaksa iyi, ama CPU (işlemci) ve RAM (bellek) de çok önemli faktör oyunları 60 fps ve üzerinde çalıştırma açısından. Olaya ekran kartı olarak değilde sistem olarak bakmak şart. Hal böyle olunca fiyatlar artıyor ve insan ister istemez konsola doğru yönelmeyi düşünüyor. Konsol sahibi olmak fiyat/performans açısından hem daha avantajlı hem de exclusive oyunları bünyesinde barındırma açısından daha anlamlı da görülebilir.

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık