QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'a yakışmıyor!..

Son sayıda Beşiktaş'ta işler iyi gitmiyor!.. Geçen yılları ararız diye yazdığımda kötümse yorum olarak bakanlar olmuştur mutlaka ama biz her gün neredeyse 24 saat Beşiktaş ile yatıp kalkıyoruz!.. Takip ediyoruz haberler yapıyoruz. 
Mutlaka başkan ve hoca iyi niyetli, kimse Beşiktaş'ın başarısız olmasını istemez ancak gelişmelere baktığımızda bu süreci iyi okuyanlar bu hallere düşeceğimizi biliyorlardı.
Sadece yüksek sesle söylemiyorlardı. Bizim farkımız yüksek sesle söylemek ve hatta yazmak... Gazetecilik de bunu gerektirir. 
Şampiyonlar Ligi'nde yokuz, Avrupa Kupaları'nda yokuz, lige kötü başladık... 
Henüz işin başındayız bu durum toparlanır elbet ama Avrupadan gelecek puanlar ve paralar bir anda yok oldu uçtu gitti!.. Bunun telafisi olur mu?..
Hele hele bu kadar sıkışık durumda!..
Analizlere gelince;
Kadro dışı oyunculara baktığımda bunlarla yolların daha erken ayrılması lazımdı diyorum. Transferlerin daha zamanında yapılması önemli idi. Ekonomik durum içinde bulunduğumuz ortam herkesi kurumları da etkiliyor elbet ancak bu yönetememek anlamına da gelmemeliydi...
Eleştirilere kızmak, basınla uğraşmak yerine, işlere odaklanmak yeterli olurdu!...
Biraz bekleyelim bakalım... 
Başkanın en çok üzülen olduğuna inanıyorum. Beşiktaş'ta sembol olmuş Sergen Hoca'nın mutsuzluğunu görüyorum. Takımın havasını kaybetmemesini arzuluyorum. Umarım çabuk toparlanırlar, çünkü ilk yarıda alınan puanlar Şampiyonluğu etkilemektedir. Ne kadar puan toplarsak veya kaybedersek o kadar iyi... İkinci yarı neler olacaktır kim bilir?.. 
Tabii farklı mağlubiyetler Kartal'a hiç yakışmıyor oralara hiç girmeyeyim!..

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık