QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Medya Grup kampanyada öncü oldu

Beşiktaş'ta yeni bir sayfa açıldı. Türk futbolunun içinde bulunduğu durum belli. Neredeyse tüm kulüplerimiz borç batağı içinde bulunuyor. Bu durumdan kurtulabilmek içinde yine taraftar ve kulübüne bağlı insanlardan destek lazım. Ne yazık ki kötü yönetimler üzerine titrediğimiz kulüpleri bu hale getirdi. Hesapsız ve kitapsız harcamalar bir yana korkunç iddialar ve rezalet işler sonucu artık deniz bitti. Hesap sorulur sorulmaz biz bilemeyiz bu yönetimin işidir. Ancak üzerinin örtülmemesi gerekir.
Gelinen durumda  kulüplerin acil paraya ihtiyacı var. Bir zamanlar kibrit yak kampanyası vardı. Ardından Feda dedik. Şimdi da Kartal Yuvasına alışverişe diyoruz.
Taraftar bir kampanya başlattı. Alışverişle kulüpler borç batağından kurtulmaz ama bu da bir birlik ve beraberlik mesajıdır. Onun için camia topyekun katılım sağlamalıdır. 
Başkan Ahmet Nur Çebi 1903 forma satın alarak başlattı harekatı!... Ardından yöneticiler!... Taraftar akın akın Kartal Yuvalarına geliyor. İş adamları, sanatçılar vb kişiler buna destek verip büyütmelidir kar topunu!..
Bizler de Beşiktaş Medya Grup olarak sofrada tuzumuz olsun diye bir karar aldık ve yayınlarımızda ücretsiz reklam yayınlarına başladık. Gazetemizde, haber sitelerimizde, radyo ve sosyal medya hesaplarımızda sürekli Kartal Yuvası reklamları yayınlayacağız. 
Beşiktaş Medya Grup Başkanı Gazeteci İsmail Baştuğ bu konuda şunları söyledi: 'Yayınlandığımız 20 yılda Kartal Yuvalarının ve Beşiktaş dergi ve pazarlama departmanının istek geldiği an reklamlarını yayınladık ve bugüne kadar bundan hiç bahsetmedik. Ayrıca yıllarca Beşiktaş'ın stadına on binlerce gazete verdik. Protokol,medya ve taraftar koltuklarına gazete bıraktık. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin destek verdiği kampanyaya biz de katılıyor ve medya olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduğumuzu açıklıyoruz' dedi.
Kartal Yuvaları reklamlarını alışveriş hızını arttırmak ve forma satışlarına katkı sağlamak için Beşiktaş Medya Grup yayınlarında karşılıksız olarak yayınlanmaya başladık. Tüm camiayı da misyonları doğrultusunda hareket etmeye, el birliği ile  Beşiktaş'ın bir an önce düzlüğe çıkması için katkı yapmaya çağırıyoruz!.. 

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık