QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

25 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Ahmet Dursun kalsın Süleyman Seba gitsin den Fikret Orman paralar nerede ye

Beşiktaş Kulübü'nde mayıs ayında seçim gözüktü!.. 
BJK Divan Kurulu'nda yapılan son toplantıda konuşulan konular seçimin fitili ateşledi. 
Gerçi Başkan Fikret Orman  aday olduğu ve karşısına rakiplerin çıkması gerektiğini söyleyerek bunun işaretini de aylar öncesinden vermişti. 
Bu konuşmalardan ve demeçlerden sonra camia içinden bir iki aday çıkmıştı. Bu kişilerde yaptıkları konuşmalarda başkan Orman'ın artık görevi bırakması gerektiğini gerekçeleri ile kamuoyuna açıklamışlardı. 

GÜÇLÜ ADAYLAR YARIŞMALI

Ancak camia daha güçlü adayların Fikret Orman'la yarışması gerektiğinin altını çiziyor. Aksi taktirde başkan Orman'ın tekrar seçimi kazanacağını vurguluyor.
Son zamanlarda ise, Ahmet Nur Çebi'nin aday olabileceği konuşuluyor.
İşte o zaman yarış olur...

ŞENOL GÜNEŞ'İN GİDECEĞİ BELLİ İDİ

Beşiktaş'ta önemli konuların başında ise hocanın durumu var... Şenol Güneş  bir süredir rahatsızlığını hissettiriyordu. Her ne kadar ikili basın toplantıları yapılsa da bu durum besbelli idi...  
Sonunda Güneş, Mili Takımın başına gitti. Daha doğrusu sözleşme imzaladı ama Beşiktaş'taki maçlara da takımın başında çıkıyor. Bu durum  bile camiayı ikiye böldü. Bir kısmı takımı şimdiden bırakması lazım derken, bir kısmı da  şu anda hoca nasıl bulacağız diyor. Tazminat konusunu da bu duruma bağlayanlar var. 

FUTBOLCULAR FİFA'YA GİTTİ

Diğer yandan kulübün futbolcuların parasını ödememesi veya geç ödemesi, bazı futbolcuların alacakları için FİFA'ya müracaat ettikleri haberi de Kartal'ı yaralayan konulardan en önemlisi...
Ama en çok konuşulan ve Beşiktaş için itibar erozyonuna yol açan konu Fikret Orman ve yönetiminin kulübü beklenenden çok borca soktuğu... Ayrıca eski başkan Yıldırım Demirören ve yönetiminden hesap sormayışı.
Lig herhalde bu sezon erken bitti!.. Takımlar şampiyonluk yarışında... Koca Beşiktaş işi gücü bırakmış nelerle uğraşıyor. 

HER ŞEY OLUR BU SÖYLEMLER OLMAZ

Ama ne olursa olsun bir başkana hele hele Beşiktaş başkanına "Paralar nerede Fikret Orman? "diye kamuoyunda dalga geçen gibi  sormak, söylemek  ayıp!..
Biliyorsunuz Onursal Başkan Süleyman Seba'ya bile "Ahmet Dursun Seba gitsin"diye tezahürat yapılmıştı. Halen bu konu konuşulur, Beşiktaş bu ayıbı temizlemeye uğraşır..
Onun için hiç bir başkana ben bu tür sözlerin söylenmesinden yana değilim. 
Kim ne yaparsa yapsın...
Eğer bir hesap sorulacaksa bunun üslubu ve yerleri vardır.
Bizde bazı şeylerin yanlış gittiğini gözlemliyoruz...
Katıldığımız kadar katılmadığımız konular da var...
Biz gazeteciyiz bu kadar insafsızca laflarla eleştirmiyoruz.
Kongre üyeleri maşallah!..
Hesap sorulacaksa varız, soralım!..
Ama, dediğim gibi; ne olursa olsun, Beşiktaş'a ne de Beşiktaşlılara bu türden söylemler yakışmıyor?..

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık