QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Ya arkadaş Beşiktaş Gazetesi Yunan basınımıdır? Anlamadık gitti!...

Kimse şunu aklından çıkarmasın!...
Beşiktaş'ın ve Beşiktaşlı'nın ilk ve tek medya grubuyuz!... Tam 20 yıldır yayındayız. İlk haber sitesini biz kurduk. Gazeteyi, radyoyu biz yayınladık. Beşiktaş Web TV'i canlı yayınları değil Beşiktaş, Türkiye'de ilk bizim stüdyolarımızdan çıktı!...
Bu marka Beşiktaş için bir değer... Üç-beş kişinin yaptığına bak!... Saygısızlıktan öte...
20 yıldır milyonlarca sayı bastık. Yüzlerce gazeteci genç yetiştirdik. Ulusal gazetelerin yazarları bizde yazıyor. Belediyenin belki yüz binlerce haberini yapmışızdır.
Ya arkadaş şu belediyenin resmi sitesi bir tek haberi de mi görmez. Önceki belediye dönemlerinde de böyleydi bunlar!... Şimdi de; Aynen devam ediyorlar. Ya biraz değiştirin kafayı, geliştirin kendinizi!... Olmadı şunun başına işi bilen birini koyun!.. Danışmanlarla çalışın!.. Ama doğru dürüst olsun haaaa.... Çok gördük çünkü basın arpalığı danışmanları!...
***
A.A'ya kızıyoruz. TRT'ye kızıyoruz!.. Bizim vergilerle iş yapıyorlar, ama herkese eşit muamele yapmıyorlar, bize ekranları, yayınları kapattılar diye... Şu bizim belediyenin yaptığına bakar mısınız?.. Ne fark var?.. 20 yıl sonra geçenlerde ayıp olmasın başkanın röportajı var diye olacak bir tane koydular!... Dikkat!.. 20 yılda tek haber. Nasıl olduysa anlamadık!.. Oooo Maşallah dedik... Aradan geçti 1 ay... O da kesildi!..
Kimdir bunun sorumlusu?.. Kimdir bunu yöneten, kimdir buna haber giren? Bilmiyorum ama, bildiğim bir şey var Beşiktaş'tan bir haberler!.. Beşiktaşlı olduğundan bile şüphem var...
Tahir abi ve anlı şanlı yönetim kurulu hanımefendi bir müdür getirmişti zamanında... Adam fanatik Galatasaraylı... Beşiktaşlı kalmadı herhalde piyasada... Beşiktaş web tv kurdular. Önce kendileri çıktı ekranlara... Başkan adayı kim varsa parlatıp cilaladılar!.. Haber sitelerinden, yandaşları arkadaşlarını çıkarttılar. Bir kıyak bir kıyak!.. Yerlerini sağlamlaştırdılar. Üç kişi seyretti de; Kim bilir ne paralar harcadılar. Yazdık çizdik, nafile...
Bir zamanlarda milyonlarca liraya dergi çıkartırlardı... Köfteci girdi, meyhaneci girdi, inanır mısınız tarot falcısını sayfa sayfa haber yaptılar... Sözde markaları, Beşiktaş'ın değerlerini tanıtıyorlar!.. Biri gelip de, sizler yıllardır Beşiktaş Gazetesini çıkartıyorsunuz, bir küçük yayın yapabilir miyiz demedi valla billla... Deseniz de kabul etmeyiz ama en azından bir arayıp sorun yahu!.. Bize karşı bu ne kin ne husumet çocuklar... Bu belediye bizim değil mi?... Biz yunan basını mıyız gençler?..
Ayrıca; Siz bizim rakibimiz değilsiniz, korkmayın!.. Olamazsınız da!... Neden söyleyeyim mi?... Çünkü siz basın/masın değilsiniz!.. Dönelim şu internet sitenize... Bakıyoruz, aynen devam... Yine; ismi cismi duyulmamış haber sitelerinin kibrit kutusu kadar haberlerini bile koymuşlar. Üstelik bir de link vermişler kıyak olsun diye herhalde... Adını sanını duymadığımız, Beşiktaş'la ilgisi olmayan sözüm ona her gazete var... Beşiktaş Belediyesi internet sitesinde bir tek Beşiktaş Gazetesi yok!... Daha doğrusu o kadar haber yayınlamışız, tek sütun yok diyelim. Yuh diyorum, başka da bir şey demiyorum. Bizden vazgeçtik!... İsteğimiz reklam filan da değil!.. Ama saygı gösterin emeğe biraz!..
Bunu bir zamanlar Beşiktaş Kulübünün dergisinde ve basınında çalışanlarda yapardı... Bakın çoğu işsiz ve dergi de kapandı!.. Ağlıyorlar şimdi!.. Kolay mı bu işler?...
Hadi her şey bir kenara; Beşiktaş Gazetesinde bir sürü sayfalar dolusu belediye ve başkanın haberi çıkıyor, ondanda mı haberinz yok Allah Aşkına!.. On binlerce gazete Beşiktaş'ta dağıtılıyor... Belediyenin her katında var... Her gün haber sitesinde milyonlara hitap ediyoruz... Sosyal medyada yüz binler takip ediyor... Daha ne olsun!..
Bize ulaşmak kolay... Bir arayın, bir açıklama yapın da anlayalım şu işi!..
***
23 Nisan oldu, haber, 19 Mayıs oldu haber... Başkan bisiklete bindi haber... Eşiyle çarşı pazar dolaştı haber... Çocukları sevdi, çicekleri kokladı haber, hayvanlarla şakalaştı haber, ziyaretler haber, sünnetler haber... Hadi daha fazla uzatmayayım!.. Haberimiz yok demeyin sakın!.. Yok saymak neyin nesi?..
Bakın; 20, yılda bir tek ilan, reklam almadık sizden... Ama artık, sormak hakkımız... 23 Nisan, 19 Mayıs'ı nerelerde kutladınız?.. Ulusal gazetelerle mi?.. Eski tas eski hamam yani!.. Sakın ha sakın ilan reklam istiyoruz sanılmasın, Bugüne kadar istemedik, istemeyiz de... Bizim adımıza bilgimiz ve rızamız dışında sizlerle pazarlık yapanlar varsa onu da bilmek isteriz... Çünkü bizim sizlerden 20 yıldır hiç bir talebimiz olmamıştır, olmaz da!... Ama alın teri emekleriyle çalışan gazetecileri de bu kadar değersizleştirmeye kimsenin hakkı yoktur... Haddi de değildir!.. Sus sus da bir yere kadar!..
Kendinize gelin!.. Hakkaniyetli olun!..

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık