QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Süper Lig Tahlili

Ligimiz tamamlandı ve GS büyük bir başarıyla ipi göğüsledi.Kendilerini kutluyorum.
Bu arada şunu belirtmeden geçemeyeceğim, büyük takımlarımızın başarısı diğer takımların başarısızlığıyla adeta taçlanıyor.Misal mi? Küme düşen veya düşmeye aday olan takımlara karşı FB nin BJK nin kaybettikleri puanlar.
Bu arada çok kalitesiz bir futbolun izlendiği bir sezon yaşadığımızı da ayrıca belirtmek isterim.Öyleki çok arkadaşım önümüzdeki sezon kombinelerini ve de evdeki dijitürklerini iptal ediyorlar.

Bunun yanında diğer bir sorunda yabancı futbolcu çokluğu ,bu yüzden milli takımımızın ne denli sıkıntı içinde olduğu, şampiyon GS dan milli takıma hiçbir futbolcunun girememesi bence çok iç acıtıcı bir durum, aynı şey BJK ve FB takımlarımız içinde geçerli değil mi? Beşiktaşımızın Tolgay ını da bir nevi yabancı sayarsak Gökhan dışında 10 yabancıyla oynaması , eski bir alt yapı genel kaptanı olarak şahsen benim içime hiç sinmiyor, sizlerin içine siniyor mu?
Geçmiş yazılarımın birinde Beşiktaşımız şampiyonluğu beklerken kupalara iştirak edemeyecek bir yerde olabilir diye bir görüşte bulunduğumu hatırlıyorum, esasında Trabzon, Kayseri, hatta Sivasspor'un kaybettikleri puanlarla ancak lig 4 lüğünü alabildik, bu da ne denli başarısız bir sezon geçirdiğimizin göstergesidir.

Birde buna kaç yıldır vasat bütçeli bir Başakşehir karşı hep ezildiğimizi de ilave edersek teknik ve futbolcu kadromuzun yeterliliği bence tartışılmalıdır, ki bu takımın ligin en yaşlı takımı olduğunu da düşünürsek gelecek sezon işimizin ne denli zor olacağı net olarak gözükmektedir.

Teknik Direktörümüzün yabancı futbolcularımızın durumu belirsizdir, özetle çok erken açmamız gereken yeni sezonda bence kulübümüzü ve takımımızı mali, idari ve teknik yönlerden bayağı sıkıntılı günler beklemektedir.
İnşallah yönetimimiz bu sıkıntıları halleder ve yeni sezonda takımımız tekrar kupalarına kavuşur.

Tüm Beşiktaşlılara ve milletimize hayırlı Ramazanlar ve güzel bir bayram diliyorum.
Sevgilerimle.

 

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık