QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

24 Nisan 2024, Çarşamba

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Süper lig başladı!

Evet süper ligimiz başladı, daha başlangıç belki ama , bence geçen seneki KALİTESİZ, ZEVKSİZ maçlar devam edecek gibi, inşallah ben yanılırım.
Dört büyük takım müthiş bir transfer yapma yarışı ve peşindeler, gerçi Anadolu takımları da onlardan pek geri kalmıyor ya.
Bakıyorum yine genç oyuncular yerine bir alay YABANCI , YA NE OLDUĞU BELİRSİZ, YA DA YAŞLI BAŞLI FUTBOLCULAR.
Gördüğüm kadarıyla kadrolarının her mevkisine 3-4 er oyuncu alarak rekora giden FB ve arkasından aynı transfer hızıyla gelen TRABZONSPOR , bu yıl kesin şampiyonluk iddiasıyla lige girdiler. Eski şampiyon GS ile BJK de belirli bir düşüş var , hatta o kadar ki ,yönetim ve teknik direktörlerinde belli bir moralsizlik, kadro düzenlerinde de büyük bir belirsizlik emareleri var.
Anadolu takımlarından bir veya bir kaçı, bu yıl sanki şampiyonluğu zorlayacak gibi veya ilk üçü.
Malatya, Sivas, başta olmak üzere diğerlerinin de büyük sürpriz sonuçlar alabileceklerini düşünüyorum.
Çevreme şöyle bir bakıyorum , ki çoğu da futbol meraklısıdır, hemen hepsi Dijitürklerini ( Ben de dahil) iptal etmişler.Maç izlediğimiz restoran ve kafelerin çoğunda ise aynen Dijitürkler iptal.
Haklılar, zira artık büyük çoğunluk maç izlemiyor, izlemek isteyenlerde başta İNGİLTERE olmak üzere İtalya, Almanya, İspanya vb ülkelerin maçlarını zevkle izliyorlar.
Pekiyi bunun sonu ne olacak? Futbolunuz ve kulüplerimiz mali açıdan daha da kötüye gidecekler, ALT YAPIMIZ BİTECEK, Uluslararası başarısızlığımız iyice dibe vuracak , ama göreceksiniz , ki ülkedeki bu durumlar FUTBOL YETKİLİLERİ OLAN ULEMALARIMIZ İLE , hiç menfi bir durum olarak değerlendirilmeyecektir. TFF BŞK . mız ise aslanlar gibi çıkarak “ BU YIL LİGLER BAŞLAYACAK VE ARKASINDAN DA MİLLİ MAÇLARIMIZ VAR , YANİ HERKES FUTBOL KONUŞACAK “ diye süper bir demeç veriyor.İnanmayan internete girerek Tff bşk nının sezon öncesi röportajına bakabilir.Yani şaka, espri falan değil aslanlar gibi GERÇEK BİR BEYANAT.
Bu beyanattan sonra gel de başka bit yorum yap ve yazını yaz. Kusura bakmayın canım bu gün artık başka şey yazmak istemiyor .
Sizlere yaz sonundan sonra, HARİKA BİR EYLÜL AYI DİLİYORUM, hoşça kalınız.

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık