QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

17 Nisan 2024, Çarşamba

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Dünya Kupası ve Beşiktaş’ımız

Dünya kupasında sadece Avrupa takımları ilk dörde kaldı bu bence Avrupa futbolunun başarısı. Hele hele küçücük bir ülke Belçika’nın büyük başarısı takdire şayandı. Biz bu takımın şu anda oynayan 10 oyuncusunun yer aldığı takımını 10 yıl evvel yenmiştik, ama onlar bakın o zaman çok genç olan bu kadrolarıyla her yıl bir adım ilerleyerek ne büyük başarılara imza attıla ,bizim 10 yıl evvel onları  yenen kadromuzdan ise bugün yeller ediyor. Neden böyleyiz diye sorumuzun cevabı işte burada yatıyor tabii anlayana, ben şahsen eğer aynı onların sistem ve planlamalarıyla bir çalışmaya girsek değil Avrupa’da, Dünya’da tüm takımlara meydan okuruz diye düşünüyorum ve bundan adım gibi eminim, yeter ki büyüklerimiz bunu gerçekleştirsinler.

Aynı durum Beşiktaş’ımızda da görülüyor, sadece önümüzdeki yılı düşünerek yapılan yerli ve yabancı transferlerle adeta TOPLAMA BİR TAKIM HÜVİYETİYLE bazen şampiyon oluyoruz, diğer yıllarda ise tam tabiriyle nal topluyoruz ve bu devran aynen hep dönüp duruyor, bu sadece BJK için mi? Asla FB  de GS ve de tüm takımlarımız da bu plansızlık ve programsızlıkla gidip duruyorlar, sonra da bu tabii bu durum MİLLİ takımıza da yansıyor, nasıl arada bir takımımız şampiyon oluyor ise,  milli takımımız da arada bir iyi neticeler alıyor, ama o kadar,  sonra hadi geriye…

Beşiktaş’ımız sezonu açtı hayırlı ve uğurlu olsun, Allah inşallah başarılar nasip etsin temennimiz bu, ama işimizin ne denli zor olduğunu herkes gibi bende çok net görüyorum.

Sezon açılmış,  ama hala maalesef transferler için yönetim uğraşta ve her kafadan bir ses çıkıyor, teknik kadro olayı ise içler acısı. Neden mi? Beşiktaş’ta sanki adam kalmamış git GUTİ’yi getir, önce neden bizim öz evlatlarımızdan yardımcı hoca düşünülmez anlamak mümkün değil. Şenol hoca ve bizim futbolcularla nasıl anlaşacaklar, hocayla lisan problemi ne olacak belli değil, sonra Şenol hoca gidecek Guti mi kalacak ? Büyük sıkıntıları yaşarsak göreceğiz, tabii ki temennim bu değil,  inşallah ben yanılırım ve Guti başarılı olur. Şimdi bir de İlhan Mansız olayı var, BJK den ayrıldıktan sonra futbol dışında yapmadığı iş kalmadı! Hocalık diploması var mı? Bilemiyorum, internette araştırdım bulamadım. Başka adam mı kalmadı da İlhan Mansız, nerede eski futbolcularımız? Bu husustan geçen yazılarımda da bahsetmiştim. Alt yapı bitti birde öz Beşiktaşlı futbolcularımızı ve hocalarımızı da mı kaybedeceğiz? Bütün Dünya eski futbolcularına sahip çıkıyor, ya yönetici,  ya da hoca yapıyor hatta kulüp başkanı ve hatta Futbol federasyonu başkanı dahi yapıyor ve de hepsi başarılı oluyor, biz ise yerli ve yabancı hayranlığı ile gidip duruyoruz. Biliyor musunuz ki, İlhan Mansız 30 Ekim 2005 tarihinde oynadığı Ankaragücü formasıyla en son gölünü BEŞİKTAŞA ATMIŞTI!

Velhasıl UEFA kupası maçlarımız yaklaşırken takımızın durumu pek iç açıcı değil, karşımızda çok zayıf rakipler var nasıl olsa hallederiz diye sakın düşünmeyin. GS ın ve FB nin ne denli zayıf takımlara ilk turlarda elenip gittiğini de unutmayalım, bizimde başımıza gelmemiş miydi ?  Söylemedi demeyin.

Bu arada tabii ki maddi sıkıntılarımız da cabası, velhasıl Allah önce yönetimin, sonra da tüm biz Beşiktaşlıların yardımcısı olsun,  işimiz bu yıl çok zor.

Sağlıklı gün dileklerimle

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık