QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Biten Sezon ve Beşiktaş

Ekonomik, Sosyal ve Sportif açıdan çok kötü bir sezon yaşadık ve de sonunda eğrisiyle , doğrusuyla nihayet futbol sezonumuzu kapattık.
Hele bu Corona derdi dolayısıyla son 4-5 ay, futbolumuz iyice sıkıntıya düştü, zaten iflas durumunda olan kulüplerimiz mali açıdan iyice dibe vurdu, adeta kıpırdayamaz hale geldiler.
Esasında bu çöküş, ben ve benim gibi tecrübeli futbol adamlarınca çok yıllar evvelinden itibaren söyleniyordu ve de yalnız söylemekle kalmıyor çarelerini de net olarak ortaya koyuyorduk, ama maalesef hiç bir netice de alamıyorduk.
Özetle mali sıkıntı yalnız Bjk mizde değil tüm süper lig hatta 1-2-3 liglerde de aynen hemde artan şekilde devam ediyordu.
Amatör futbol mu? Onu hiç sormayın zavallıların durumu içler acısı.
Eskiden büyük takımlara hep amatör kulüplerden futbolcular gelirdi , hemde o çamur sahalardan ve de büyük bir yokluktan.Şimdi ise zavallıların esamesi okunmuyor.
Hiç adlarının, sanlarının duyulduğu vaki mi? 
Alt yapılar yani ÖZ KAYNAK düzenleri, onu da geçiniz ..
Amatör futbolun ve özkaynak düzenin bitmiş, yabancı futbolcular , amatör kümelerden itibaren tüm Türkiye’ye yerleşmişler, şimdi sen gelde hala neden bu haldeyiz diye kara kara düşün.
Çare mi? Tff kanunu -Genel kurul yapısı ile, uzun yıllardır çıkarılamayan Spor kulüpleri yasası, bizler gibi FUTBOL ADAMLARININ VE DE FUTBOL ADAMLARINDAN KURULACAK BİR KOMİSYONUN HAZIRLAYACAĞI BİR TASLAKLA TBMM de düzenlenerek çıkartılacak, hemde acilen.İnanın başka hiçbir çaresi yok, bunu lütfen herkes bilsin.
Gelelim Beşiktaşımıza, bu bozuk düzen içersinde bizde maalesef debelenip duruyoruz.
 Bu takım kökten değişmeli aynen 1969 lu 70 yıllar ile 1979-83 lü yıllarda yapılan REFORMLARLA ORTAYA ÇIKAN SÜPER TAKIMIZ GİBİ.
Sergen hocam direk oynayacak en az 10 futbolcu istiyormuş, oh ne güzel kulüpte zaten para çok ya...
Ama o da kendini düşünüyor kulübü değil, zira “ Benim prestijim önemli”ve de “Benim bu sene BJK yi şampiyon yapıp adımı yazdırmalıyım “ demek istiyor.
Bu bozuk düzende kendine göre haklı olabilir, ama BJK miz bu isteğe göre hareket ederse belki seneye şampiyon da olabilir, ama sonrası düşünmek dahi istemiyorum.
Tüm BEŞİKTAŞ VE SPOR CAMİAMIZIN mübarek bayramını kutluyorum.Yüce Allah tüm TÜRK MİLLETİNE sağlıklar ve hayırlı günler nasip etsin.
Sevgi ve saygılarımla.

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık