QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

24 Nisan 2024, Çarşamba

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta son durum!

Medyadan ve kulübümüzü sıkı takip eden bazı dostlarımdan aldığım bilgiler çerçevesinde, bu yıl Beşiktaş takımımızda galiba ekonomik sıkıntı dolayısıyla gençlere dönük bir çalışma var, bence de doğru bir düşünce. Zira son yıllarda takımımız ligin en yaşlı takımlarından biriydi ve de bu yaşlı futbolcular maalesef takıma çok fazla katkıda bulunmuyorlardı. İnşallah kendini artık büyük bir kulüpte ispatlaması gereken Abdullah Avcı hocamız gençler ve tecrübelilerle güçlü bir kadro kurar ve hepimizin yüzünü güldürür.
Bu yanlış transferlerin büyük maddi külfetleri de kulübün sırtına yüklenmiş durumda, bunun neticesinde de büyük bir borç sırtımıza bindi.
Bu borçlar öyle ödenecek tipten olmadığından, sonunda bankaların eline düşüverdik, yani nasıl tüccarlar iflas edince konkordatoya gidiyorsa, BJK’miz de ödeme sıkıntısına düşünce bankalar devreye girdi ve de 2 yıl ödemesiz,  5 yıl vadeyle para vererek gerekli sıkıntımızı hallettiler, ama bu operasyon hakkında kimsenin detaylı  bilgisi de maalesef yok.
1- Bu alınan kredinin yıllık faiz yüzdesi nedir? ve her yıllık faiz tutarı ve de 2 yıl sonundaki tüm faizimizin tutarı ne olacaktır?..
2- Bu alınan kredi karşılığında bankaya ne miktarda ipotek verilmiştir? Bunların tek tek açıklanması şarttır. Öyle ya, hani ŞEFFAF YÖNETİMDİ.
Bunlar camiada çok konuşuluyor, zira SPOR KULÜPLERİ YASASI, KULÜPLERİMİZİN BASKISIYLA yıllardır çıkarılamadığı için , SAYIN BAŞKANLAR CEKETLERİNİ BIRAKARAK, SON 20 yılda sıkça olduğu gibi ADETA KAÇAR GİBİ BŞK’LIKLARI BIRAKIP GİDİYORLAR. KULÜP BORÇLARINI DA GELEN YÖNETİMLERE BIRAKTIKLARI İÇİN, Sayın Başkanımız FİKRET ORMAN’ın da, bu büyük borç hiç umurunda değil. Öyle ya GELEN DÜŞÜNSÜN.
Ne oldu, eski başkandan hesap soracaktı? Ne oldu,  yabancı denetleme kurulunun raporu  Nerede? Yandı bitti kül oldu!
Derler ya “Körler sağırlar birbirini ağırlar.” - “Gelen gideni aratır” - “Devlet malı (kulüp malı) deniz, yemeyen domuz.” Daha böyle çok ata sözlerimiz vardır ve bunlar yaşanmışlardan ortaya çıkmıştır.
Sayın başkan göreve geldiği zaman yasa çıkmış olsaydı da, KULÜP BORCUNDAN BAŞKANIMIZ SORUMLU OLSAYDI,  bugün BJK’MİZİN HALİ BU MU OLURDU? 
Yağma Hasan’ın böreği misali,  boşuna verilen paralarla aldığımız enkaz futbolcuların listeleri internette dolaşıp duruyor valla bunlar ve de hakkında söylenenlerin yüzde biri hakkımda söylense, inanın derhal istifa eder ve de bu söylentileri çıkaranlara derhal dava mı açar sonuna kadar da gider kendimi aklardım. Bu dedikoduları ve yalanları uyduranları da kamuoyu önünde perişan ederdim.
Ben bunu sayın başkana eskiden  çok inandığı ve sevdiği bir ağabeyi olarak öneriyorum.
Bırak kardeşim, bu kadar söylenti ve dedikodu yapanlara karşı bırak bu başkanlığı, başkanlık gücünü  kullanmadan sade vatandaş, sade bir BJK kongre üyesi FİKRET ORMAN olarak, aç bu kongre üyeleri ve medya mensuplarına davanı, akla kendini, onların da ipliğini pazara çıkart ve tekrar gel aday ol, yaşın daha genç, değer mi bu dedikodulara ve söylentilere? Değer mi?.. 
Ben olsam o ağır ithamlı (Hele biri var ki çok ağır) sloganlara, söylentilere ve medyada yazılanlara, valla daha evvel belirttiğim gibi 1 GÜN DURMAZDIM 1 GÜN.
İyi düşün başkan, gelecek seneler seni daha fazla sıkıntılara ve de üzüntülere, hatta zora sokabilir.
Dost acıyı , ama her zaman doğruyu söyler, hele ben. 
Eh  bu işler içinde yıllarca birazda yoğurulmuşsa bu kişi, ki bunu en iyi sen bilirsin, gel beni dinle sayın başkan, gel beni dinle.

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık