QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta neler oluyor?..

Bir Fenerbahçe maçı ki!..
Sormayın gitsin, arkasında bir alay sorular bırakıp gitti.
Şimdi ben de yorumumu yapacağım ve eminim şimdi siz de diyeceksiniz ki, “Herkes aynı şeyi söyledi ve hatta yazdı, Kemal Ulusu’da aynı şeyleri yazmış.
” Evet çok doğru düşündünüz ve söylediniz, ben de ilk yarıyı 3-0 bitiren Beşiktaş, ikinci yarı Fenerbahçe’ye adeta teslim olduğunu, Lens ve Güven’in sahada pek varlık gösterememelerine rağmen, Şenol hocanın ikinci yarıya da onlarla devam etmesinin yanlış olduğunu düşünmüştüm.
Demek ki doğrular birmiş ve hepimiz, herkes aynı şeyleri düşünmüşüzde milli hocamız! Bunu nasıl düşünememiş. Enterasan değil mi? Ama bu hocamızın ilk yanlışı değil ki. Allah aşkına şu Mustafa Pektemek, Lines, Güven’den ileriye dönük ne beklersin? Bunlar Beşiktaş'ın asla artık oyuncusu olamaz. Bunların yerine beğenmediğim Necip ve atom karınca Medel ile ikinci yarıya başlayıp Valbuena’yı kilitleseydin, oyunun gidişatına göre de Quaresma ile son kozunu oynasaydın, maç asla 3-3 olmaz hatta belki de tarihi farka da gidebilirdin. Ama hoca kenarda 3-0 ile gardı düşmüş Fenerbahçe’yi adeta seyretti, esasında bu yıl zaten hep seyrediyor ya... Sebebi belliydi, hoca BJK ile işini sezon başında bitirmişti, ama işin içine tazminatlar, yani para işi girdiği için birbirlerinden nasıl kurtulabilecekleri düşüne düşüne Fikret Başkan'ın yardımına kader arkadaşı, TFF Başkanı Demirören hızır gibi yetişti ve de dünya tarihinde bir ilke imza atarak, Şenol hocayı hem de 3 ay sonra geçerli olmak üzere, hem de detayı hiç belli olmayan para ve şartlarla, Milli Takım hocası yaptı ve arkasından 5 dakika sonra da ne yaptı biliyor musunuz? İstifa etti. İnanılacak gibi değil, valla yaşasaydı tam rahmetli Zeki Alasya'lık bir komedi konusu olurdu. Bunlar hepimizi valla aptal sanıyorlar. Dünyanın neresinde bir futbol federasyonu başkanı istifa etmeden 5 dakika evvel, Milli Takıma hoca getirir ve de gizlice bir mukavele yapar. Allah sonunu hayır etsin.
Beşiktaş çok kötü yönetiliyor sevgili Beşiktaşlılar, yakın bir gelecekte ekonomik açıdan kulübümüzü çok sıkıntılı günler bekliyor, takımın iskeleti dağılmış, alt yapı bitmiş, o zaman ne yapmak gerecek Transfer, ama onu da yapmak zor, UEFA’dan aldığımız cezaların yenileri yolda gözüküyor, ama başkanımız toplantılarda esip gürlüyor, adeta sıkı bir politikacı gibi.
Sahi Demirören’in 100 milyon alacağı ne oldu? Futbolculara ve çalışanların tüm ödemeleri yapıldı mı? Bu arada Fenerbahçe beraberliğinden sonra çok zor bir Kayseri maçımız var, ilk dörde girebilme şansımızı devam ettirmek için artık puan kaybına tahammülümüz yok, inşallah bu sezon ilk dört şansımızı yitirmeyiz, zira kupaların dışında kalmak maddi açıdan kulübümüz için büyük bir yıkım olur bunu düşünmek dahi istemiyorum, ama bu hoca ve ödeme sıkıntıları beni kara kara düşündürmüyor da değil. İnşallah bu sıkıntılı günlerin sonu iyi gelir ve ilk dördün dışında kalmayız. Temennim bu.
Sağlıklı gün dileklerimle.

 

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık