QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ın Umut'u

Evet BJK miz bence yılın en anlamlı ve faydalı futbolcusunu transfer etti. UMUT NAYIR. Aynı Metin,Ali ve Feyyaz gibi eğitimli bir genç, o kadar ki tahsilini yarım bırakmamak için büyük uğraşı veriyor, helal olsun sana UMUT.

Yıllardır sadece şampiyonluk ve popülarite peşinde koşan başkan tamamen kendi inisiyatifiyle tek başına bir alay yerli ve yabancı futbolcu transfer etti, bilhassa yabancı çok yaşlı ama kaliteli futbolcularla da 2 yıl şampiyonluğa ulaştı, çok sevindik, ama bitti bu yıl havlu attık ve de sonunda ne oldu? Kulüp kasası boşaldı ve müthiş bir borçlanma oldu. Diyeceksiniz ki bu futbolcular iyi paralara satıldı ve iyi de bir gelir geldi, doğrudur da bu gelen paraların kulüp borçlarının faizine dahi yetmediği bilinmektedir, yetkili bazı kişilerin “ Plazalarımızı satsak dahi kulübün borcunu ve faizleri maalesef karşılayamıyor” diye konuşmaları, beni maalesef ümitsizliğe sürüklüyor, inşallah gerçek değildir.

Esasında artık bu har vurup harman savurmak devri , 3 büyükler dahil tüm kulüplerimizde bitti gibi, zira TFF nin, ama daha fazla UEFA ve FİFA nın zorlayıcı kuralları dolayısıyla, ceza ala ala artık sona ulaştık, zira bundan sonra daha ağır yaptırımlar kulüplerimizi bekliyor, bu bakımdan bakıyorum bu yıl hepsi yerli ve de gençlere yönelmekteler, ilk defa doğru bir iş yapıyorlar, bunu 20 yıl evvel yapsalar şimdi harika bütçelere ve alt yapıları bomba gibi takımlara sahiptiler ve en az bir UEFA kupası ülkemize kesin gelmişti.

Kulüp başkanlarımızın maalesef yetersizliği, iş bilmemeleri, ARAŞTIRMA, PLANLAMA, EĞİTİM VE DENETİM BAŞKANLIKLARI KURMAYIP, BURALARA FUTBOL VE SPOR AKADEMİSYENLERİNİ GETİRMEMELERİ, bunun yerine başkanların adeta birer futbol otoritesi gibi, yanlarına da birkaç yönetici arkadaşlarını alarak yabancı transferleri için yurt dışına gitmeleri, ne denli bir ŞARKLI ZİHNİYET İÇİNDE OLDUĞUMUZUN AÇIK BİR GÖSTERGESİ DEĞİL MİDİR ? Dünya da böyle başka ülke var mıdır? Bilemiyorum, varsa da ancak ŞARKTA olur.

Bakın liglerin başlamasına neredeyse 15 gün kaldı ve de Avrupa kupa elemeleri başladı hala BEŞİKTAŞIMIZ TRANSFER YAPACAK, ne zaman yapacak? Ne zaman bu futbolcular çalışacak? Ne zaman takıma adapte olacak düşünen ve bilen var mı? Yahu sizin bir gelecek yıl için bir planlamanız olmaz mı? Kim gidecek ? Kim kalacak tespit edecek bir çalışmanız nasıl olamaz, akıl alacak iş değil, bu kadar mı AMATÖRLÜK OLUR.

Hele teknik kadronun hali içler acısı. Hoca ile başkanın arasını soğuk olduğunu sağır sultan bile biliyor, şimdi birde yanına henüz stajyer GUTi geldi, hadi onun bir yerde süper bir futbol kariyeri var ve hocalık eğitimi görmüş ya İLHAN’a ne dersiniz? Valla inanamıyorum. Kim düşündü? Kim istedi ? Anlamak ve bilmek mümkün değil, hayırlısı bakalım.

Her şeye rağmen Türkiye liglerinin çok kalitesiz olması ve tüm takımların istikrarsız futbol oynamaları dolayısıyla önümüzdeki yıl şampiyonlukta gelebilir, GS nin bu yıl ki şampiyonluğu gibi, hepsi adeta altın tasla şampiyonluğu ikram etmediler mi? Türkiye’de şampiyon olabilirsin, ama hadi git AVRUPAYA DA KUPA AL GEL GÖREYİM SENİ. NE DERSİNİZ BU YÖNETİM VE BU TAKIMLA BU SENE AVRUPA KUPALARINDA BİR FİNAL GÖREBİLİR MİYİZ?

Ben yine BÜYÜK BEŞİKTAŞIMA BU SEZONDA KAZASIZ BELASIZ BİR LİG VE DE SONUNDA ŞAMPİYONLUK TEMENNİSİYLE BAŞARILAR DİLİYORUM. Sizlere de sağlık ve mutluluklar.

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık