QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş

Değerli Beşiktaşlılar eski bşk.nımız Fikret Orman, bence Bjk mizin en kötü başkanı olarak tarihimize adını yazdırarak gitmiş ve de arkasında telafisi çok zor bir de ENKAZ bırakmıştır.

Başkanımız Çebi büyük ümitlerle gelmiş ,ama umduğundan çok daha fazla bir borç ve adeta içi boşaltılmış, bir BEŞİKTAŞ KULÜBÜ KASASI bulduğu içinde çok büyük bir sıkıntı içine girmiştir. Buna rağmen canla başla çalışan başkanın yanında ancak 3-4 tane bu görevlerinde başkana destek olacak kişilerin olması, bence başkanımızın hareket kabiliyetini oldukça fazla kısıtladığını düşünmekteyim.
Beşiktaşımızın bence öncelikli iki çok önemli projesi olmalıdır.
1- Kulübe maddi destek sağlayacak çok çeşitli alternatif projeler üretmek.
Maske gibi( ki çok geç kaldık)-Bjk storların daha düzgün ve çok faal çalıştırılması gibi.
Çeşitli kültürel faaliyetler yapmak( Bjk tarihiyle ilgili bir belgesel- flim) kitap- önemli yurt içi veya yurt dışı sanatçılarla konser(Andre Bocelli -Andre Rio vb gibi) -Opera ve tiyatro gösterileri-Fuarlara iştirak-Tekne gemi turları- Yurt içi ve dışı seyahat organizasyonları- Dijital ortamlarda çeşitli faaliyetler ve yarışma organizasyonları-Bjk Tv nin yeniden açılması ama eskisi gibi çok sönük yayınlar yerine ilgi çekecek popüler Bjk lilerle işbirliği yapılarak herkese hitap edecek bir TV kanalı meydana getirilmesi vb faliyetlerin,çok detaylı bir çalışmalar yapılmasıyla kulübümüze çok büyük maddi kazançların sağlanabileceğinden çok eminim.
Bu işler için sadece yönetim kurullarından çalışma beklemekle olmaz . Her zaman söylüyorum büyük kulüpleri sadece yönetim kurullarınız ve profesyonellerinizle yönetmeye kalkarsanız, sonu hüsran olur , ki 3 büyükler dahil hepsinin sonu HÜSRAN DEĞİL Mİ? Bjk bünyesinde yukarıda saydığım etkinlikleri çok iyi organize edecek onlarca kişi var.
Ayrıca basın ve halkla ilişkilerde de yine çok Bjk li ismi sayabilirim.
Hatta teknik konularda da Bjk mize faydalı olacak plan ve projelerle katkıda bulunacak çok değerli kişiler de vardır.
Yeterki siz onlara ihtiyacınız olduğu söyleyin ,bu çeşitli branşlardaki önemli isimlerden bir BJK YÖNETİM KURULU YÜKSEK DANIŞMA KURULU kurun, bakın göreceksiniz ki, nasıl hızlı bir KAN AKIŞI başlayacaktır.
 Aklıma geldi soruyorum? Sahi Bjk tarihinde yönetime gelipte asgari 3 yıllıktan başlayarak BJK KULÜBÜ 3 YILLIK REFORM PAKETİ diye bir çalışma bir organizasyonu yapıldı mı?
 İlk cevap benden asla yapılmadı ve maalesef hep günlük, yıllık başarılar peşinde koşarak ara sıra alınan şampiyonluklarla övünen, ama arkasından görevlerini hemde çok kötü şekilde bırakıp kaçan, sonra da BJK MAÇLARINA DAHİ GELEMEYEN BŞK lar ile, bugünkü İFLAS ETMİŞ BİR KULÜP YAPISINA KADAR GELDİK.
 İtirazı olan var mı?
 Gelecek yazımda ise 2. Maddeye değineceğim.
 Sağlık ve mutluluk dileklerimle.
 Sevgi ve saygılarımla.

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık