QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Mart 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Takdire Şahan

Ligin başında kimsenin şans tanımadığı Beşiktaş , 2020-21 sezonunu belki de mucizevi bir şekilde şampiyon olarak tamamladı . Hakikaten pandemi nedeniyle herşeyin alt üst olduğu bir dönem de , mütevazi sayılan bir kadro ve bütçe ile bu başarıyı sağlayan Sergen Yalçın ve Başkan Ahmet Nur Çebi'yi kutlamak gerek . Bu başarı da tabi ki saha içi her zaman önceliklidir bu nedenle Sergen hoca'nın emekleri ve sıkıntıları ön plana çekilmelidir .  Kadroyu inciğine kadar kullanan eldekinden  en iyisini yaratmaya çalışan Sergen Yalçın 'in çabası takdire şahandır . Hele hele ligin son haftalarında şampiyonluk maçı olan Göztepe deplasmanında dahi santraforsuz sahaya çıkan  Beşiktaş 'in ve hoca'nın mücadelesini alkışlıyoruz .  Şimdi doğal olarak kadrosal sıkıntı dan dolayı kimi çevrelerce " bu şampiyonluk Sergen Yalçın'a yazar " düşüncesi hakim olsa da ben tam anlamıyla buna katılmıyorum . Tabi ki bu görüşün haklılık payı çok fazla sonuçta saha da olan teknik adam . .. Bütün gün futbolcularla uğraşan , en iyiyi kadroyu sahaya sürmek isteyen üstelik zaman zaman da saha dışı polemiklerine karışan Sergen Yalçın . Günü geldi camiayı savundu , Günü geldi saha da takımı için kavga etti . Bunları yapmak kolay değil... Ancak eğer şampiyonluk kaç saydı   nasıl Sergen hoca'nın tek başına suçlanması abes olacaktı şimdi de başarı da da Başkan ve yönetiminin bu şampiyonluk ta payının olmadığının söylenmesi abes olur . Başarıda da başarısızlık ta da sorumlu herkestir . Zaten Sergen Yalçın son maç çıkıp gösterdiği çabadan ötürü Başkan Ahmet ÇEBİ 'yi kutladı . Hakikaten bugüne kadar aksayan bütün ödemeleri yerine getiren , hatta çoğun da elini cebine atan takımın bir dediğini iki etmeyen Başkan ÇEBİ bu başarı da Sergen hoca kadar pay sahibidir . Böylesine zorlu bir dönem de her kuruşa ihtiyaç duyulduğu bir sezon da bu şampiyonluk ilaç gibi gelmiştir. Her ne kadar işi son haftaya da bıraksa Beşiktaş sezonun genelinde hakeden taraftır . Şampiyonluk geldi kutlamalar yapıldı ama sorunlar bitmiş değil masada ... Hoca ile uzatılacak sözleşme , mukavelesi biten oyuncular , borcun giderek artması ve yeni sezonun planlaması hepsi kapıda bekliyor yanı "şampiyonluk geldi dertler bitti" değil. O nedenle yönetim biran önce dümene geçip hocanın da istediği şekilde hareket ederek daha güçlü bir kadro kurmak zorunda . 

İLETİŞİM SINIFTA KALDI 

Özellikle ligin bitimine sayılı haftalar kala stres ve adrenalinin tavan yaptığı anlar da Beşiktaş iletişim komitesi daha doğrusu Başkan'nın danışmanları maalesef ki bu zorlu süreci iyi yönetemedi . Başkan danışmanının iletişimden gelmemesi Ahmet Nur Çebi'nin yanlış yönlendirilmesine sebeb oldu . Özellikle Galatasaray derbisi öncesi yapılan açıklamalar ters tepti . Umarız sayın Başkan bundan gerekli dersi çıkarır ve yeni dönem de bu tür tuzaklara düşmez !

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık