QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta bunlar konuşuluyor: Önder Karaveli, Şenol Güneş ve 3. isim!

Kartal Yiğit, Ajansspor'daki köşesinde önemli tespitler yaptı. Kartal Yiğit, şunları yazdı...

Beşiktaş'ta golsüz Antalyaspor beraberliğinin ardından kulisler hareketlendi. Gelecek sezon takımı kimin çalıştıracağı konusunda tartışmalar yaşanıyor.

Antalyaspor'a karşı Vodafone Park'ta puan kaybedilince sosyal medya dahileri tarafından daha düne kadar alkışlanan Önder Karaveli, yerden yere vurulmaya başlandı.

Kulüpleri sosyal medya yönetiyor!

Türkiye'de kulüplerin çoğu sosyal medyaya göre yönetiliyor. Çoğu hocanın, oyuncunun kaderi sosyal medyadaki çok bilmişler tarafından belirleniyor. Buradaki tutarsızlıklara prim veren yönetimler yüzünden kulüpler bir adım ileri gidemiyor. Bunun sonunun ne olduğu belli: Kocaman bir yalan!

Teknik direktör operasyonu yapılamadı

Maalesef Beşiktaş yönetimi de bu yolda ilerliyor. Sergen Yalçın'ın ayrılığı sonrası başlattıkları teknik direktör operasyonunu Önder Karaveli iyi başlayınca sosyal medyadan çekindikleri için yapamadılar.  Buna "İyi giderken teknik direktör değiştirirsek tribünler ne der?" düşüncesi neden oldu.  Gelinen noktada ise durum şu: Başkan Ahmet Nur Çebi, "Hocamız Önder Karaveli" dese bile önümüzdeki bir-iki maçta yaşanacak kayıp fikirlerin değişmesine neden olacak.

Önder Karaveli başarılı ama...

Önder Karaveli, Sergen Yalçın'dan sonra giydiği ateşten gömleği sorunsuz taşıdı. Antalyaspor karşılaşmasına yanlış bir düzenle çıkmasına rağmen Önder Hoca'nın genele bakınca gayet başarılı olduğunu düşünüyorum. Ancak 'geçici hoca' durumu Önder Karaveli'nin motivasyonunu doğal olarak etkiliyor. Oyuncu ile teknik ekibin arası iyi olsa bile futbolcular takımın başındaki ismin kalıcı olmadığını bildiğinde ona göre davranıyor.

Beşiktaş yönetimi hem takımı hem Önder Hoca'yı rahatlatmalı

Önder Hoca, gelecek sezon kendisine verilecek her görevi kabul edeceğini söyleyip yönetimin elini rahatlattı. Yönetimin burada yapacağı tek şey "Bizim hocamız Önder Karaveli" söylemlerinden vazgeçip yeni sezonun teknik direktörünü bir an önce açıklaması. Bu, Karaveli'yi germez. Tam tersine hem hocayı hem takımı rahatlatır.

Başkan Çebi, Şenol Güneş'i getirmek istiyor

Şenol Güneş, Beşiktaş'a Gordon Milne'den sonra altın çağını yaşatan bir tecrübe abidesi. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin takımın başına Şenol Güneş'i getirmek istediğini cümle alem biliyor. Hatta bazıları 'İş bitti' diyorlar. Gedson transferini Şenol Güneş'in yaptırdığı bundan çoğu yöneticinin bile haberinin olmadığı konuşuluyor.

Çebi tepkilerin geleceğini biliyor

Ancak üzerine yapışan 'Trabzonlu' kimliği Başkan Çebi'yi Şenol Güneş konusunda kararsızlığa itiyor. Her ne kadar Çebi, bu konuda defalarca açıklama yapmasına karşın hemşerisi Şenol Güneş'i takımın başına getirdiği takdirde tepkilerin beraberinde geleceğini biliyor.

Yönetimde Şenol Güneş'e karşı olanlar var

Bunun yanı sıra yönetimde de büyük çoğunluk Şenol Güneş'e karşı. "Yola öz kaynak devrimi ile çıktık. Bu projenin hocası Şenol Güneş olmamalı" diyorlar.

Ceyhun Kazancı 'teknik direktörü buldu' iddiası

Bir yandan Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı'nın genç ve gelecek vaat eden bir çalıştırıcı ile anlaştığı, bunu sadece Başkan Çebi ile beraber 2-3 ismin bildiği yönünde haberler geliyor kulağımıza. Önümüzdeki günlerde ne olacak? Göreceğiz ama bana yeni teknik direktör sezon sonuna kalmayacak gibi geliyor.

Kartal Yiğit'in tüm yazılarını okumak için tıklayınız.

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık