QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

18 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş’a ‘Can’ bile kan veremedi

Güntekin Onay, Hürriyet'teki köşesinde önemli tespitler yaptı. Güntekin Onay, şunları yazdı...

Geçen sezon fizik gücüyle rakipleri ezen siyah beyazlıların yerinde yeller esiyor.

Beşiktaş, kan kaybetmeye devam ediyor. Lig’de 19’uncu sırada yer alan ve son 12 maçında sadece 1 galibiyet alabilen Kasımpaşa mevcut koşullarda karşılaşabilecek en uygun rakipti. Ancak siyah beyazlılar 1-0 öne geçtiği maçta ligde zor durumdaki rakibi karşısında bırakın farkı artırmayı, skor üstünlüğünü dahi koruyamadı.

Sahada 20 yaşındaki Can ve biraz da Vida hariç beklentileri karşılayan futbolcu yoktu. İlk yarıda Ghezzal hareketliydi ancak Batshuayi ve Larin ona ayak uyduramadılar. İlk 45 dakikada maçın hakimi olan Beşiktaş, ikinci yarının başlamasıyla birlikte kontrolü Kasımpaşa’ya verdi. Bunun temel nedeni Larin ve Batshuayi’nin hemen hemen buluştukları tüm toplarda yaptıkları basit top kayıplarıydı.

BAĞIRA BAĞIRA GELEN GOL

Oyunu tutamayan siyah beyazlılar karşısında Kasımpaşa’nın ön alan baskısı dakikalar geçtikçe daha da belirginleşti. Sergen Yalçın da bu olumsuz durum karşısında gereken tedbirleri alamadı. Nitekim Kasımpaşa’nın beraberlik golü bağıra bağıra gelirken, 1-1’e kadar mahkûm bir oyun sergileyen Beşiktaş bu skora razı olmak zorunda kaldı.

Siyah beyazlılarda kötü gidiş devam ediyor ve sinyaller hiç de iyi değil. Biraz diri olan ve mücadele eden her takım Beşiktaş’ı yeniyor veya puan alıyor. Siyah beyazlılar gerek fiziksel gerekse de mental olarak dibe vurmuş durumda. Her şeyden önce psikolojik faktörleri kenara bırakalım; 20 yaşındaki Can dışında fiziksel olarak yere sağlam basan dinamik bir oyuncu yoktu.

Yazının tamamını okumak için tıklayınız.

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

  • Sportmen

    Sportmen 07.12.2021 20:33

    Sergen geldiği günden beri yan gelip yatıyor. Hayatında çalışmayı sevmeyen,işine saygısı olmayan bir adam için koca çınar BJK'nın kar gibi erimesini izliyoruz. BJK yönetimi Sergen'e sarılarak ne kadar yetersiz,yeteneksiz olduklarını ortaya koydular. Bu utancı hep taşıyacaklardır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık