QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

25 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Yeni başlangıçların heyecanı

Kim, kiminle, nerede, ne zaman, ne yapıyor diye merak mı ediyorsunuz? Yeni projeler, yeni başlangıçlar, yeni planlar ve kaçamaklarla ünlüleri dünyası dolu dizgin devam ediyor. En son yaşanan gelişmeleri sizler için derledim…

Yönetmen koltuğu benim

Genç ve başarılı şarkıcı Aleyna Tilki, 18 yaşında olduğundan beri, kararlarını kendisi vererek başarılı projelerde yer almaya devam ediyor. Geçen ay Zorlu AVM’de Emrah Karaduman ile görüntülenen genç şarkıcı, dil eğitimi için Amerika’ya gitmeden önce alışveriş yapıyordu. Amerika’ya döneceğini söyleyen Aleyna Tilki, Yıldız Tilbe’nin ‘Yalnız Çiçek’ adlı şarkısını seslendirdiğini ve klibin bir bölümünü Amerika’da bir bölümünü de İstanbul’da çekeceklerini söyledi.  Çok iddialı ve farklı bir müzik videosu olacağını söyleyen Aleyna, klibin yönetmenliğini kendisinin yapacağını açıkladı.

Projeleri değerlendiriyor

Sevgilisi İlay Erkök ile Zorlu Center’da vakit geçiren Keremcem, gelen projeleri değerlendirdiğini ancak, henüz kabul etmediğini, seçici davrandığını söyledi. Hayranlarını yoğun ilgisi üzerine onları kırmayıp fotoğraf çektirdi.

Eski eşinin bileziğinden ayrılamıyor

Merve Boluğur, eski eşi Murat Dalkılıç tarafından kendisine hediye edilen bilezikle olan bağını koparamadı. Boşanmalarının üzerinden zaman geçmesine rağmen Merve Boluğur, eski eşi Murat Dalkılıç’ın kendisine düğünde hediye ettiği pırlanta bileziği hala takıyor. Reklam çekimlerinde bile kolundan çıkarmak istemediği 80 bin Tl değerindeki pırlanta bileziğin uğur getirdiğine inanan Merve Boluğur, bileziği kolundan çıkaramıyor.

Hayatta yaptığım en güzel şey çocuk yapmaktı

Çocukları ile birlikte Bebek Parkı’nda vakit geçiren Ebru Destan, annelik duygusunun çok güzel bir şey olduğunu belirterek, çocuklarının onun her şeyi olduğunu ve bu dünyada yaptığı en güzel şeyin çocuk yapmak olduğunu söyledi.

Sinema sektörü mankenler sayesinde ayakta

Bebek’te yürüyüş yaparken objektiflere takılan Ece Gürsel, çok yakında çocuklarla ilgili bir projesinin olduğunun haberini vererek, modelliğe devam ettiğini belirtti. Dört yıldır tiyatro yaptığını dile getiren Ece Gürsel, uzun süreli bir projede yer almak istediği için gelen teklifleri reddettiğini söyledi. Eskiden mankenden oyuncu olmayacağını söylerlerdi diyen Ece Gürsel, şimdilerde sinema sektörünün mankenler sayesinde ayakta durduğunu ifade etti.

Mutlulukları objektiflere yansıdı

Sevgilisi Tümer Metin ile Zorlu Center’da el ele mutlu bir şekilde dolaşan oyuncu Gamze Topuz, alışveriş yaptıktan sonra bir restoranda sevgilisiyle birlikte yemek yedi.

Defne Samyeli ve Cem Yılmaz aşka geldi

Cem Yılmaz ile Defne Samyeli’nin aşkı gündeme bomba gibi düştü. Geçtiğimiz haftalarda Emirgan’daki La Boom’da sabaha kadar eğlenen çift, eğlencelerine Gizli Kalsın’da devam ettikten sonra sabaha karşı Cem Yılmaz’ın Etiler’deki evine geçti.

Tatil hazırlıkları başlıyor

Kızı Maya ile birlikte Akmerkez’de alışveriş yaparken görüntülenen Nefise Karatay, mağazaları tek tek gezdi. Tatilden önce alışveriş yapmaya geldiklerini belirten Nefise Karatay, Maya’nın istediği mağazalara gittiklerini, özellikle de oyuncakçıdan çıkamadıklarını söyledi.

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık