QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

24 Nisan 2024, Çarşamba

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Yeni aşk ve ayrılık için ne dediler?..

Bu ay magazin dünyasında sürpriz aşklar, sürpriz ayrılıklar yaşandı. Hangi ünlü oyuncu kiminle hangi mekanda göründü. Yeni aşklarla ve ayrılıklarla ilgili nasıl yorumlar yapıldı?..

 

“BENİM YERİME İMZA ATMAYA GİDİN”

BEŞİKTAŞ- Oyuncu Ezgi Mola, Zorlu Çocuk Sanat Festivali’nde Tohum Otizm Vakfı yararına çocuklarla buluştu. 'Alice' müzikali dışında görüştüğü projelerin olduğunu dile getiren ünlü oyuncu, sevgilisi Mustafa Aksakallı ile evleneceğine dair çıkan haberler hakkında ise "Evet gördüm, hatta tarih bile vermişsiniz. Benim yerime imza atmaya da gidin bari" dedi.

OĞULLARI İÇİN ALIŞVERİŞE ÇIKTILAR

BEŞİKTAŞ- Oyuncu Pelin Karahan, eşi Bedri Güntay ve Eyüp Can ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Sabah saatlerinde geldikleri alışveriş merkezinde oyun salonun yolunu tutan Güntay ailesi, yaklaşık iki saat kadar keyifli vakit geçirdi. Daha sonra kısa bir alışveriş turuna çıkan ikili, oğulları için alışveriş yapıp öğlen saatlerinde alışveriş merkezinden ayrıldı.

“HAYATIMI YAŞIYORUM”

BEŞİKTAŞ- Serdar Ortaç’la evliliği biten Chloe Loughnan, Akmerkez’de görüntülendi. Yüzündeki şişlikler olduğu ve buna yaptırdığı estetiklerin yol açtığı haberleriyle gündeme gelen Loughnan, “Ne zaman şişmiş yüzüm? İlk defa duyuyorum bunu. 27 yaşındayım. Hiç estetik yaptırmadım, düşünmüyorum” dedi. Loughnan, Ortaç’la ilgili sorulara ise: “Rahatsız etmiyor ama söylenecek bir şey yok. Ne diyeyim ki? Hayatımı yaşıyorum.”

“İLK VE SON”

KURUÇEŞME- Şarkıcı Can Bonomo ve eşi oyuncu Öykü Karayel, Kuruçeşme İnari adlı mekandan çıkarken görüntülendi. Şarkıcı, Paris’te çıktığı defileyle ilgili sorulara, “Podyumu bıraktım arkadaşlar. İlk ve son oldu. Öykü’yle aramızda bu konuyu çok konuşup, güldük” açıklamasını yaptı.

“YENİ PARTNERİM”

BEBEK- Oyuncu Nilperi Şahinkaya, Bebek’te görüntülendi. Rol arkadaşı Uraz Kaygılaroğlu’nun yoğunluğundan dolayı YouTube’da yayınlanan ‘Aynen Aynen’ dizisinden ayrıldığını söyleyen oyuncu, “Yeni partnerim Kerem Bürsin olacak. Kendisiyle bir maceraya başlıyoruz” şeklinde konuştu.

AYAKTA DURMAKTA ZORLANDI

ARNAVUTKÖY-Hülya Avşar'ın kız kardeşi Helin Avşar, sevgilisiyle Arnavutköy'de bir mekandan görüntülendi. Alkolünde verdiği etkiyle ayakta durmakta güçlük çeken Helin Avşar, yaptığı imaj değişikliğiyle Aslıhan Doğan'a benzetilmesi yönündeki soruları cevaplamadan ayrıldı.

FLAŞLARI GÖRÜNCE GÜLÜMSEDİ

ETİLER- Oyuncu Selçuk Yöntem, sosyetenin önemli isimlerinden Elif Dürüst'ün de arasında bulunduğu arkadaş grubuyla Etiler Da Mario'da yemek yedi. Gece yarısı mekandan Elif Dürüst'le ayrılan Yöntem, gazetecilerin patlayan flaşlarını görünce gülümsedi. Elif Dürüst, geçtiğimiz günlerde Selçuk Yöntem'in Okan Bayülgen'le birlikte rol aldığı 'Amadeus' adlı oyunu izlemişti.

DOĞUM KİLOLARINDAN KURTULDU

BEŞİKTAŞ- Ünlü manken Tülin Şahin, kızı Siena Leyla ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Tülin Şahin'in, yakın zamanda doğum yapmasına rağmen doğum kilolarından hızla kurtulması dikkatlerden kaçmadı. Kızı ile birlikte mağazaları dolaşıp alışveriş yapan Şahin'in ilk durağı bebek mağazaları oldu. Sonrasında kendisi için de alışveriş yapmayı ihmal etmeyen manken, gün boyu kızı ile baş başa vakit geçirdi.

“EVET GÜZEL OLDU”

ETİLER- Oyuncu Sinem Kobal, Etiler’de görüntülendi. Sinem Kobal, muhabirlerin kendisine sorduğu sorulara yanıt verdi. Spor yapmak için geldiğini söyleyen oyuncu Sinem Kobal, nasıl olduğu sorulunca, "Ufak bir hastalığım vardı ama geçti, spora geldim" şeklinde konuştu. Kobal’a ge-len dizi ve sinema teklifleri sorulunca, ”Dinleniyorum şu an" diyerek cevapladı. Cansu Dere’nin kendilerine komşu olduğu hatırlatılınca, "Evet, güzel oldu" dedi.

“BENİ NASIL TANIDINIZ?..”

ETİLER- Komedyen Şahan Gökbakar'ın eşi Selin Ortaçlı, Etiler’deki bir mekan çıkışı görüntülendi. Muhabirlere takılan Selin Ortaçlı Gökbakar, ”Nasıl tanıdınız beni?" diyerek, şaşkınlığını dile getirdi. Gökbakar, ”Evdeyiz çocuk büyütüyoruz, gayet keyifli. Okula başladılar şimdi daha rahatız, gün içerisinde kendimize biraz vakit ayırıyoruz" diye konuştu. Eşi Şahan Gökbakar sorulunca Selin Hanım, "Gördüğünüz gibi ekmek yapıyor" diye cevapladı. Şahan Gökbakar’ın mutfakta zaman geçirmekten keyif aldığını söyleyen Ortaçlı, yeni filmi için çalışmaları sorulunca, "Ben bilmem, ona soracaksınız bunları" diye konuştu.

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık