QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

25 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Yaz sezonun bitmesiyle ünlüler İstanbul mekanlarında görülmeye başladı

Yaz sezonun sona ermesiyle birlikte kış sezonun başlarında İstanbul’a dönen ünlüler mekanlarda görülmeye başladı. Film, dizi ve mankenlik gibi projelerin içinde olan ünlü oyuncular katıldıkları etkinliklerin yanı sıra fırsat buldukça eğlence mekanlarına uğramaya başladılar.

“OYUNCU OLMAK İSTİYORUM”

BEŞİKTAŞ- Best Model of the World birincisi Aslıhan Karalar, Zorlu AVM’de görüntülendi. Oyunculuk eğitimi almak için Amerika’ya gideceğini söyleyen Aslıhan Karalar, “Hem Türkiye’de hem de Amerika’da eğitim olsun alacağım. Oyunculuk teklifleri alıyorum. Ama ben önce oyunculuk eğitimi almakta kararlıyım. Türkiye'de bazı hocalardan olsun, Amerika'da da olsun bu konuda eğitimimi tamamladıktan sonra gelen teklifleri değerlendireceğim. Oyuncu olmak istiyorum" dedi.

YENİ ŞARKI YOLDA

BEŞİKTAŞ- Bodrum Masalı dizisiyle yıldızı parlayan, oyunculuğu bırakıp şarkıcılığa geçiş yapan Serel Yereli,  Zorlu AVM’deydi.  Annesiyle birlikte objektiflere poz veren Serel Yereli, “Şarkıcı olmak için oyunculuğu bıraktım. Şu anda İngiltere’de çıkardığım ‘One Thing’ şarkısı çok güzel tepkiler aldı. Şu sıralar ikinci şarkının hazırlıklarını yapıyorum. Umarım yeni şarkım da aynı beğeniyi toplar” diye konuştu.

“BARIŞTINIZ MI?..”

ETİLER- Seçkin Piriler, en yakın arkadaşı Meral Kaplan'la geçen kavga etmişti. Evdeki hizmetçinin laf taşıması üzerine çıkan arbedede Kaplan, Piriler'i dövüp yüzünü ve kollarını tırmalamıştı. Olaydan sonra Kaplan, "Arkadaşlar arasında olur böyle şeyler. Kendisinden özür dilerim" diyerek zeytin dalı uzatmıştı. Etiler'de görüntülenen Piriler, "Sizden özür dileyen Meral Kaplan'la barıştınız mı?" sorusuna sinirlendi. "Bu konularla ilgili konuşmuyorum" diyen Seçkin Piriler, arkadaşını affetmediğini gösterdi.

DİKKAT ÇEKEN SAAT

ETİLER- Geçen Haziran'da Mustafa Sandal'dan boşanan Emina Jahovic, Etiler'de objektiflere takıldı. 36 yaşındaki şarkıcının kolundaki Rolex marka saat dikkat çekti. Emina Jahovic'in tercih ettiği Rolex'in Daydate modeli altın kaplama saatin değeri 33.700 Euro. Eski eşi Emina'ya her ay 15, çocuklarına ise 10 bin lira nafaka ödeyen Mustafa Sandal'ın, çok değerli saat koleksiyonunun bir kısmını elden çıkardığı basında yer almıştı.

HANGİ MESLEĞİ SEÇECEKSİNİZ?..

BEŞİKTAŞ- Tuğba Altıntop, 2003’te boşandığı Rafet El Roman’dan olan 17 yaşındaki kızı Şevval El Roman ile Zorlu AVM’deydi. Annesine benzerliği dikkat çeken Şevval, “İleride hangi mesleği seçeceksiniz?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Şimdilik okulum devam ediyor. Ama ileride oyuncu olmak istiyorum. Okul bittiğinde oyunculuk eğitimi alıp sektöre profesyonel bir adım atmayı düşünüyorum.”

“TEKRAR DENEYECEĞİM”

BEŞİKTAŞ- Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında, RASHID hazır giyim markasının 2019 ilkbahar-yaz koleksiyonunu Zorlu PSM’de tanıttıldı. Defileyi izlemeye gelenler arasında dünyaca ünlü moda devi Kenzo Takada da vardı. Dilan Çiçek Deniz ile defileyi izleyen Takada, modacıyı ziyaret ederek tebriklerini sundu. Defileyi izleyen Dilan Çiçek Deniz, Victoria’s Secret seçmelerinde elenmesi sorulunca “Bu deneyim bana çok farklı kapılar açtı. Davet aldım. Seneye tekrar deneyeceğim” diye konuştu.

MORALLER SIFIR

LEVENT- Murat Dalkılıç Levent’teki La Boucherie adlı mekanda sahne aldı. Yaklaşık 3 saat sahnede kalan şarkıcı, mekandan ayrılırken hayli bitkin ve moralsizdi. Merve Boluğur’la boşandıktan sonra bir süredir birlikte olduğu oyuncu sevgilisi Hande Erçel’le tartışarak ayrıldıkları iddia edilen Murat Dalkılıç, sorulara tek kelime yanıt vermedi.

SOKAK HAYVANLARINA SAHİP ÇIKIYOR

BEŞİKTAŞ- ‘Yıkılmadım’ şarkısı ile müzik piyasasına hızlı bir giriş yapan Pınar Soykan, Zorlu AVM’deydi. Özel bir projesi olduğunu söyleyen şarkıcı, şunlarını söyledi: “Hepimizin sokağında, mahallesinde mutlaka hayvanlar vardır. Hayvanların gördüğü şiddet o kadar can acıtıcı boyutlara geldi ki, biz de buna dikkat çekelim sesiz hayvanlarımızın sesi olalım istedik. Görüştüğümüz birkaç belediye ve sivil toplum kuruluşu var. Sesimizi duyurmak ve artık sokak hayvanlarının gerçekten korunmasını istiyoruz.”

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık