QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Ünlüler dünyasında yeni başlangıçlar

Usta gazeteci magazin yazarı Demirhan Hararlı sizler için magazin dünyasındaki son gelişmeleri toparladı.

Neden böyle davrandı?..

BEBEK- İş insanı Uğur Güven ve oyuncu Ece Sükan, Bebek'te görüntülendi. Bir süredir ayrı oldukları konuşulan ikili, Lucca isimli mekandan çıkarken görüntülendi. Araçlarını mekana sıfır şekilde yanaştırılmasını isteyen ikili, hızlı adımlarla araçlarına bindi. Sükan hemen arka koltuğa oturdu ve kafasını saklamaya çalıştı. Bir süredir sevgili olan ve neden bu şekilde davrandıkları merak edilen Ece Sükan ve Uğur Güven herkesi şaşırttı.

Film teklifi bekliyor

BEŞİKTAŞ- Nergis Kumbasar ile Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil, Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Yakın arkadaşlarıyla buluşan Yasmin Erbil, koyu bir sohbete daldı. Kendine yöneltilen sorulara cevap veren Erbil, "Sunuculuk çok iyi gidiyor, çok alıştım ekran önüne. Bu sene hem okulu hem işimi bir arada götüreceğim. Oyunculuk teklifi de gelirse sıcak bakıyorum. Babam gayet iyi, eski günlerine döndü" diye konuştu.

Sorulara cevap yok

BEŞİKTAŞ- Oyuncu Öykü Karayel, Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Yalnız başına geldiği Zorlu AVM’de kısa bir alışveriş turuna çıkan Öykü Karayel, birçok mağazaya girip yeni sezon ürünlerini inceledi. Kendine yöneltilen soruları yanıtsız bırakan güzel oyuncu, yaklaşık iki saat kaldığı AVM’den kendi aracıyla ayrıldı.

“Senaryo okuyorum”

BEBEK- Oyuncu Hatice Şendil ve eşi, yapımcı Burak Sağyaşar oğulları Can ile Bebek Parkı’ndaydı. Bir ara oğlunu ve eşini izleyen oyuncu Hatice Şendil sanki parkta değil, dizi setinde gibiydi. Havası, şıklığı ve güzelliğiyle dikkat çekti. 3 yıldır setlerden uzak kalan Hatice Şendil “Çok teklifler geliyor. Bazı senaryoları okumaya başladım. İçime sinen bir projeye ‘Evet’ diyeceğim.” diye konuştu.

“Bana bir şey olmaz”

KURUÇEŞME- İrem Derici, Kuruçeşme'de yürüyüş yaparken görüntülendi. Derici, muhabirlerin "Yalnız yürüyüş yapmak sıkıcı değil mi?” sorusuna, "Bana çok iyi geliyor. Kulaklığımı takıyorum ve müzik dinliyorum, bu bana yeter" cevabını verdi. Yorgun olduğunu söyleyen şarkıcı, "Konser sezonu ve yaşadığım olaylar beni çok yordu. Bana hiçbir şey olmaz" diyerek yürüyüşe devam etti.

Sempatik tavırları dikkat çekti

BEBEK- Oyuncu Tuba Ünsal, İspanyol model Elisabeth Mas ile boşanma davası devam eden sevgilisi Caner Karaloğlu ile birlikte Bebek’te görüldü. Oyuncu Tuba Ünsal ve Caner Karaloğlu mekanda arkadaşlarıyla buluştu. Mekan çıkışında sevgilisinin lüks cipine binen Tuba Ünsal, muhabirlerin sorularını cevapsız bırakırken, sempatik tavırlarıyla dikkat çekti.

Aleyna Tilki neden boyandı?..

BEŞİKTAŞ- Genç şarkıcı Aleyna Tilki, Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. AVM'de arkadaşları ile bir araya gelen Aleyna Tilki, ekim ayında Amerika'ya gideceğini, bir süre orada kalıp eğitim alacağını söyledi. Göbek bölgesindeki boya dikkat çeken güzel şarkıcı, "Evde boya yapıyordum. Canım sıkıldı kendime de boya sürdüm. Sonrasında silmeye üşendiğim için böyle dışarı çıktım" açıklamasında bulundu.

“Güzel deneyimdi”

BEŞİKTAŞ- Sunucu Defne Samyeli’nin büyük kızı Deren Talu, Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. AVM’de Deren Talu, yakın dostlarıyla bir araya gelip koyu bir sohbete oturdu. Amerika’da düzenlenen bir defilede podyuma çıkan Talu, Kendine yöneltilen sorulara ayaküstü cevap verdi. Deren Talu, "Çok güzel bir deneyimdi, Türkiye’nin bir çok yerinden teklifler alıyorum. Bir aksilik olmazsa devamı da gelecek" diye konuştu.

Mekan mekan gezdi

ETİLER- Şarkıcı Mustafa Sandal’ın eski sevgilisi Melis Sütşurup, mekan mekan gezdi. İki kız arkadaşlarıyla Etiler’deki Papermoon adlı mekanda yemek yiyen ekip daha sonra Bebek’teki Lucca’ya geçti. Mustafa Sandal ile altı aylık ilişkilerini 1,5 ay önce sonlandıran Melis Sütşurup’un ayrılık sebebinin 100 bin TL'lik borç vermesi olduğu iddia edildi. Muhabirlerin popçu Mustafa Sandal’a verdiği 100 bin TL'lik borç haberlerine Melis Sütşurup, “Bu konular hakkında konuşmuyorum” diyerek, aracına binerek uzaklaştı.

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık