QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

24 Nisan 2024, Çarşamba

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Ünlüler aleminde yep yeni başlangıçlar

Usta gazeteci magazin yazarı Demirhan Hararlı sizler için ünlüler aleminde yaşanan yeni başlangıçlar, bitişler ve son gelişmeleri toparladı. 

Tek biletle iki film

BEŞİKTAŞ- Cem Yılmaz'ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği ‘Karakomik Filmler’ serisinin ilk filmleri 'Kaçamak' ve '2 Arada'nın galas Zorlu PSM'de gerçekleşti. Çağatay Ulusoy ile aşk yaşayan Duygu Sarışın, galaya tek başına katıldı. Duygu Sarışın, “Tek biletle iki film izleme gibi bir şey var, o yüzden çok enteresan bir şey” dedi. Sarışın, sevgilisi ile ilgili soruları cevapsız bıraktı. 

Her şeyini değiştirdi

KURUÇEŞME- Oyuncu Serenay Sarıkaya, Kuruçeşme’de yeni aldığı 750 bin TL değerindeki Volvo cipiyle objektiflere takıldı. Oyuncu Serenay Sarıkaya, 3.5 yıl birlikte olduğu Kerem Bürsin’den ayrıldıktan sonra Bebek’te, Boğaz manzaralı, aylık kirası 28 bin TL olan bir daireye taşındığı ortaya çıktı.

“Baba parası" açıklaması

BEŞİKTAŞ- Oyuncu Murat Cemcir, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Yeni filmi 'Baba Parası'nın çekimlerinin bittiğini söyleyen Murat Cemcir, "Nasipse 1 Ocak'ta filmimiz vizyonda olacak. Güzel, eğlenceli bir çekim sürecini bitirdik. Şimdi işin masa başı boyutu var. Eğlencesi bol bir film izleyenleri bekliyor. Harika bir ekiple çalıştık. Umarım izleyicimiz de filmimizi beğenir" açıklamasında bulundu.

“Sesimi duyarsa uyanır”

ARNAVUTKÖY- Azra Akın ve eşi Atakan Koru, oğulları Demir’le, Arnavutköy’de görüntülendi. Akın ve Koru, oğulları Demir’le, Arnavutköy’de görüntülendi. Hafta sonunu yürüyüş yaparak geçiren çiftin, keyifli olduğu görüldü. Muhabirleri sessiz olmaları konusunda uyaran oyuncu, “Çocuğum sesimi duyduğu an uyanır. Başka bir zaman bol bol konuşuruz” diyerek, ricada bulundu.

“Bebeğğimiz evde bekliyor”

BEBEK- Oyuncu Ali Sunal ie avukat eşi Nazlı Kurbanzade, Bebek'te bir mekan çıkışı görüntülendi. Gazetecilerle camını açarak sohbet eden oyuncu Ali Sunal, "Arkadaşlar biliyorsunuz yeni bebeğimiz oldu. O yüzden fazla kalamadık. Arkadaşlarımızla bir araya geldik ve sohbet ettik. Bebeğimiz bizi evde bekliyorum. Şimdi evimize dönüyoruz." diye konuştu.

Çocuğun adı “Efe”

ETİLER- Oğlunu kucağına almak için gün sayan yazar Ece Vahapoğlu, baby shower partisi organize etti. Etiler'deki bir otelde gerçekleşen baby shower partisine, Ece Vahapoğlu'nun ailesi ve yakın dostları katıldı. Sekiz aylık hamile olan Vahapoğlu, oğluna 'Efe' adını vereceğini açıkladı.

“Reytinglerden çok memnunuz”

BEŞİKTAŞ- Emre Altuğ, Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı. Oğluyla birlikte geldiği AVM’de kısa bir alışveriş turuna çıkan Emre Altuğ, kendine yöneltilen sorulara ayaküstü şöyle cevap verdi. Altuğ, "Güldür Güldür’ün startını verdik. Her şey gayet güzel gidiyor. Maşallah diyelim programımızın reytinglerinden çok memnunuz." dedi.

“Böyle kaçak yaşıyorum”

ETİLER- Şarkıcı Hande Yener, sevgilisi ile Etiler’de görüntülendi. Arkadaşlarıyla yemek yiyen çift, çıkış kapısında gazetecileri görünce şaşkınlık yaşadı. Yener’e uzun yıllar küs olduğu Demet Akalın'ın Hadise’yle olan polemiği hatırlatılıp, Hadise’nin 10 milyon takipçi sayısının olmadığını söyleyen Akalın’ın sözleri hatırlatılsa da,”Bu işlere hiç girmiyorum. Böyle kaçak yaşıyorum, iyi oluyor" dedi.

“Yapımcıya 3’lü paket sunacağız”

ETİLER- Ekranların efsane dizilerinden 'Sihirli Annem'de rol alan Zeynep Özkaya-Gizem Güven-Jennifer Boyner, Etiler'de görüntülendi. Dizide rol almaya başladıklarından bu yana arkadaş olan ve büyüyen genç oyuncular, gazetecilere poz verdi. Üçlü, "Bir proje için toplantımız var, onu konuşmaya geldik" dedi. Birbirlerini bırakmadıklarını belirten üçlü, "Yapımcıya 3'lü paket sunacağız" diyerek kahkaha attı.

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık