QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Mart 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Magazinde şok gelişmeler!.. Sürpriz aşklar gün yüzüne çıktı

Magazin dünyasında kışın son günlerine geldiğinde ünlüler mekanlarda görünmeye devam ediyorlar. Yeni aşkların yaşandığı ve aşkların bittiği, kim kiminle pişti olduğu, dizilerde başlayan aşkların mekanlarda devam etmesi, sosyetenin önde gelen isimlerin aşk dedikodular, magazin gazetecisinin usta kalemi Demirhan Hararlı sizler için takip etti ve yazdı

“BAŞKA BİR EVE TAŞINIYORUM”

ETİLER- Oyuncu Selin Şekerci, Akmerkez'de görüntülendi. Bir mağazaya giren Selin Şekerci, yarım saat ürünleri inceledi. Magaza çıkışında sorularını yanıtlayan oyuncu, "Başka eve taşınıyorum. Aynı evde duramıyorum. Her sene evi değişiyorum. Onun için bir şeyler baktım" dedi. Caner Cindoruk ile aşk yaşayan Şekerci, "Taşınmanızın ayrılık haberleriyle alakası var mı?" sorusuna, "Onunla alakalı değil. Güzel bir ilişkimiz var. Her şey yanlış anlaşılıyor. Gündemim de sadece evi taşımak. Tek başıma eve çıkıyorum. Ayrılık hakkında konuşmak istemiyorum" dedi. Şekerci, “Evlenmeden biriyle ayrı evde yaşar mısınız?” sorusuna, “Biriyle aynı evde yaşayacaksam herhalde evlenirim" yanıtını verdi.

“HAKLININ ACELESİ YOKTUR, BEKLERİZ”

ARNAVUTKÖY- Katıldığı bir doğum günü partisinde Ece Erken ile yakınlaştığı iddia edilen şarkıcı Berkay, Arnavutköy’de bir balıkçı da görüntülendi. Çıkan haberler nedeniyle gazetecilere de sitem eden Berkay, “Beni bırakın artık, salın beni yeter artık. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ben neyin ne yapıldığını iyi biliyorum. Haklının acelesi yoktur haklı olan bekler, haksızın acelesi vardır" dedi. Eşi Özlem Ada Şahin’in psikolojisinin etkilenip etkilenmediği yönündeki sorulara sinirlenen popçu, “Eşimin saçının bir tek teli yere düşmez, eğer o üzülseydi ben bu sakinlikte olmazdım. Ece’ye de yazık günah, kız ağlıyor, onun da çocuğu var" şeklinde yanıt verdi.

GÖĞÜS DEKOLTESİYLE DİKKAT ÇEKTİ

ETİLER- Oyuncu Buğra Gülsoy, geçtiğimiz sene nikah masasına oturduğu eşi Nilüfer Gürbüz'e Etiler Fenix'te sürpriz doğum günü partisi düzenledi. Ünlü çifti, dostları oyuncu Bestemsu Özdemir ve avukat Nail Gönenli yalnız bırakmadı. Mekan çıkışı görüntülenen arkadaş grubundan ev sahibi Nilüfer Gürbüz yeni yaşını soran muhabirlere cevap vermezken eşi Buğra Gülsoy "Güzel bir akşam yemeği yedik. Gayet keyifliydi her şey" şeklinde açıklama yaptı. Derin göğüs dekoltesiyle dikkatleri üzerine çeken Bestemsu Özdemir, apar topar sevgilisinin kullandığı araca bindi.

“HER ŞEY GÜZEL GİDİYOR”

BEBEK- Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Bebek sahilinde yürüyüş yaparken görüntülendi. Formda kalmak için sporu aksatmadığını söyleyen oyuncu Dilan Çiçek Deniz, her şeyin kendisi için güzel gittiğini söyledi. Sevgilisi Birkan Sokullu'nun babası ile tanışması ve ileride bir evlilik olup olmadığının sorulması üzerine gülümsemeyi tercih eden oyuncu Deniz, "Her şey çok güzel gidiyor. Dizi çekimleri de çok güzel gidiyor. Yoğun bir şekilde çalışıyorum. Çok mutluyum." demekle yetindi.

TANIŞTIKLARI GÜN DE EVLENECEKLER

BEŞİKTAŞ- Gurur Aydoğan, Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Yalnız başına geldiği AVM’de spor salonunun yolunu tutan oyuncu, ayak üstü muhabirlerle sohbet etti. Gurur Aydoğan, 31 Aralık 2018’de oyuncu Başak Güröz ile nişanlanmıştı. Yüzükleri de Orhan Gencebay takmıştı. Sevgililer bu yaz nikah masasına oturacak. Düğün 24 Ağustos’ta. Gurur Aydoğan, “Tanışma yıldönümüz de evleneceğiz” diye konuştu.

SELAM SONRA SPORA DEVAM

BEBEK- Oyuncu Özge Özpirinçci, sevgilisi Burak Yamantürk’le Bebek’teydi. Özge Özpirinçci, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Burak Yamantürk ile spor yaparken görüntülendi. Neşeli halleri gözden kaçmayan ikili gazetecileri görünce selam vererek koşmaya devam etti. Gazetecilerin sorularına yalnızca selam vererek Arnavutköy istikametine doğru koşularına sürdürdüler.. Keyifleri yerinde olan Özge Özpirinçci - Burak Yamantürk çifti, Bebek’ten Arnavutköy’e kadar koşu yaptı.

“ELİSA BİZİ EVDE BEKLER”

BEBEK- Oyuncu Nur Fettahoğlu, iş insanı eşi Levent Veziroğlu ile birlikte Bebek'teydi. Bir mekana geçerek arkadaşlarıyla buluşan ve yaklaşık iki saat sonra kafeden ayrılan çift, muhabirlere, "Elisa Güzin evde bizi bekler" diyerek soruları cevaplamadan hızla ayrıldılar. Taksiye bindikleri esnada çiçek satıcıları tarafından etrafı sarılan Oyuncu Nur Fettahoğlu, başından kırmızı gül yapraklar atılınca ise şaşkınlığını gizleyemedi. 

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık